facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sushi2500

Sushi2500
"Sushi2500 har fire butikker:Skolegade 19, 2500 ValbySmallegade 20a, 2000 FrederiksbergJernbanegade 32a, 4000 RoskildeTrekroner Centervej 75a, 4000 RoskildeVelkommen Sushi Skolegade"
Adresse: Skolegade 19 , 2500 Valby
Telefonnummer: 44 98 25 00
By: Valby
Rute: Skolegade 19
Postnummer: 2500


Åbningstider

Mandag: 11:00-21:00
Tirsdag: 11:00-21:00
Onsdag: 11:00-21:00
Torsdag: 11:00-21:00
Fredag: 11:00-21:00
Lørdag: 11:00-21:00
Søndag: 12:00-21:00


relaterede søgninger: Sushi2500 Søborg, Sushi2500 All you can eat, Sushi2500 Trekroner, Sushi 2500 Valby Menukort, Sushi 2500, Sushi2500 Roskilde, Sushi 2500 frokosttilbud, UMI Sushi Valby
Nærliggende lignende virksomheder
Sushi2500 Sushi2500 0 måler Jeg har spist sushi fra mange forskellige steder og det er nok det første sted hvor a...
Sticks 'n' Sushi Sticks 'n' Sushi 175 måler Kan ikke give dem mere, når det ender med akut diarre.
HJEM Sushi HJEM Sushi 487 måler Fantastisk sushi og gode priser.Mad: 5/5
Shofuku Shofuku 1 km
Cai Hong Take Away Cai Hong Take Away 2 km Jeg har altid elsket jeres mad! Har fået kylling i karry herfra, siden jeg var helt l...
Anmeldelser
Jeg har spist sushi fra mange forskellige steder og det er nok det første sted hvor at man skal betalte ekstra for spisepinde og soya. Det er også det sushi sted som der har været dyrest pr stk ud af alle dem jeg nogensinde har spist på, så derfor undre det mig at man skal betale ekstra for sådan ting. Spisepinde og soya kan ikke være specialt dyrt, så jeg forstår ikke at det er der i prøver at tjene flere penge. Jeres sushi er allerede dyrt så hvordan kan i ikke have penge til det. Udover det så giver det ingen mening at jeres MENUER ikke har det med. Forståligt hvis man skal købe soya/spisepinde med hvis man køber forskellige stk sushi, men en menu regner jeg med ihvertfald har de basale ting med. Online så står det ikke mega tydeligt at der ikke er disse ting med hvilket er lidt klamt. Udover det så var alt fint, men det er svineri. Selvom jeg synes sushien var god så var den ikke betydeligt bedre en andre steder hvor de giver gratis soya og spisepinde. Jeg købte en menu derfra forleden og istedet for spisepinde og soya som jeg skulle betalte ekstra for fik jeg sådan noget som jeg kun kan beskrive som sød soyasovs som var ultra klamt. Fjern det og giv mig normal soya og spisepinde der koster mindre end 1 krone. Derfor giver jeg maden 4/5 fordi det smagte lækkert alt var tilberedt perfekt. Kvaliteten var høj, men det ikke 5/5 fordi jeg betaler en premium pris og får over middel sushi, men stadig ikke noget at synge hurra for. Der er plads til forbedring. Servicen giver jeg 1/5 pga. man ikke for de basale ting med som man forventer til sushi. Der er ingen servering i huset så den eneste service i yder er dette, eller nærme sagt ikke dette. Atmosphæren 1/5 altså selvom det takeout kan man godt prøve at gøre det lidt mere hyggeligt i jeres butik følte bare det var et nøgent rum, men det også ligemeget i mine øjne, men forventer mere alligvel pga. prisen.
Udmærket sushi, udgaven med blomkål smagte klart bedst. Ærgerligt at der er dressing på det hele, gør ikke noget videre godt, bliver bare en fed og flad smagsoplevelse. Ellers god og frisk fiskMad: 3/5
De laver altid lækker og god sushi af friske råvarer. Har bestilt flere gange - altid en succes. Idag fik vi en sød lille julehilsen fra personalet - det er da ikke til at stå for!
Elsker deres pankopanering, alle snacks og sticks, de hjemmelavede lækre dressinger og den fænomenale og altid super rare og venlige betjening. Man får store portioner og meget for pengene, det kan bestemt anbefales og ligger lige ved Valby station og Spinderiet.
God take away sushi. Danmarks trætteste unge mennesker bag disken, haha. Har gode japanske ølMad: 5/5
Prøvede lige deres "Frås" og "Alene Hjemme” Virkelig lækker sushi med rigtig gode råvarer, er ikke fan af karse og æbler i sushi men det er min skyld da jeg ikke læste menuen og alligevel fungerede det. Virkelig flink ekspedition, der skal ros til den person som stod bag disken. Så er deres retter også modige, de er ikke bange for at prøve tingene på en anderledes måde og give en ny smagsoplevelse. Synes prisenerne er lidt overkanten, men er man ude efter luksus og få lidt ekstra både i fyld og service er det et godt valg. Har tanker om at prøve deres andre menuer eventuelt.
Virkelig god sushi! Jeg bestilte deres Maki S 20 stk Menu via. Wolt. Der er den bedste sammensatte Sushi menu jeg har prøvet. Forskellige Sauce på hver type, 2 forskellige toppings, 3 slag fisk/protein tun, laks og ebu reje. Det er bare en homerun. Det er så rart at der vises respekt for sushi og der ikke bliver brugt Surimi! Hvilket jeg værdsætter utrolig meget. Ja, den er lidt spicy price wise, men det er pengene værd! Du får en menu hvor hvert et stykke er enjoyable, og ikke 4 slatne stykker du venter med til sidst! Jeg vender tilbage. Det er ikke ofte jeg giver fem stjerne, men her er den mere end velfortjent!
Sushien havde en fin kvalitet, men udover det, var det ikke en god oplevelse. Vi bemærkede at der var en del elementer, som ikke er typiske for sushi, og det virkede mere som en "nordisk" version af sushi. For eksempel inkluderede den aioli, peanuts og karse, som vi ikke synes passede særlig godt til sushien. Desværre var prisen alt for høj, og det var ærgerligt, at man skulle betale ekstra for soya og spisepinde, når det normalt er inkluderet på alle andre steder. Derudover måtte vi vente yderligere 15 minutter i butikken på sushien, da der var sket en fejl i ordren, hvilket var en ekstra ulejlighed. Alt i alt var det mit første og sidste besøg på stedet.
Super dejlig mad, men piv dyrt. Besøger kun stedet, når det skal være ekstra lækkert.Mad: 4/5
Sushien er virkelig god, men for tredje gang i træk var der fejl i vores bestilling.Mad: 5/5
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sushi2500 med offentlig transport


Valby St. 110 måler
B
Bx
C
H
IC
RE
Valby St., Lyshøjgårdsvej (Lyshøjgårdsvej) 110 måler
133
18
23
Valby St., Lyshøjgårdsvej (Lyshøjgårdsvej) 110 måler
133
18
23
Valby St. (togbus) 130 måler
RØD
Tingstedet (Valby Langgade) 190 måler
26
93N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik