facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for HJEM Sushi

HJEM Sushi
Adresse: Vigerslev Allé 36 , 2500 Valby
By: Valby
Rute: Vigerslev Allé 36
Postnummer: 2500



relaterede søgninger: UMI Sushi Valby, Sushi Vigerslev Allé, Running sushi Valby, Watami Valby, Sushi takeaway, UMI Sushi gavekort, Sushi Ålekistevej Vanløse, Sushi Vanløse
Nærliggende lignende virksomheder
Sushi2500 Sushi2500 487 måler Jeg har spist sushi fra mange forskellige steder og det er nok det første sted hvor a...
Sushi2500 Sushi2500 487 måler Jeg har spist sushi fra mange forskellige steder og det er nok det første sted hvor a...
Sticks 'n' Sushi Sticks 'n' Sushi 555 måler Kan ikke give dem mere, når det ender med akut diarre.
Shofuku Shofuku 2 km
Cai Hong Take Away Cai Hong Take Away 2 km Jeg har altid elsket jeres mad! Har fået kylling i karry herfra, siden jeg var helt l...
Anmeldelser
Fantastisk sushi og gode priser.Mad: 5/5
Perfekt, Hvis du kan lide god og frisk dejlig sushi og godt kan lide at få noget for pengene så køb her er aldrig blevet skuffet. Og man får nogle gode store stykker, altid frisklavet og venligt personale. Helt sikkert den bedste sushi i Valby.nok også i kbh.
Fantastisk sushi i forhold til prislejet. Deres temaki håndruller er kæmpestore. Fint pakket ind til take away, og smagte bare dejligt. Kan klart anbefales. Ingen grund til at betale næsten dobbelt så meget for Sticks n Sushi, selvom det også er fantastisk.
Forståeligt, at de har travlt.Mad: 5/5
ny ejer desværre. Skod betjening, sushi spiselig ikke noget fantastisk. Ude på toilettet var håndsæben fyldt op med vand i stedet for at de havde sat en ny ind. Man kunne heller ikke dele regningen fordi at det var besværligt for dem. Man skulle spørge om to menukort åbenbart ikke åbenlyst når der to personerDen ene stjerne stedetfår er pga af at maden kom sådan ok hurtigt. Sætter aldrig mine ben der ind igen. Håber vitterligt at stedet snarest muligt lukker ned eller skifter ejer.
Meget overrasket over de dårlige anmeldelser, de er jo helt væk! Super lækker sushi til en mega god pris. God og venlig service. Kan varmt anbefales!
Deres sushi er ok. Men hvor er det irriterende, at komme hjem og opdage, at man ikke har fået wasabi eller sursødsovs med - selvom jeg spurgte om det var med mens jeg var i butikken.
Bedste sushi i København uden tvivl! Lækre og store sushi stykker
Efter de har fået ny ejer er det som om at fisken er blevet mindre frisk og der er kommet mere ris i forhold til fisk. Det er også blevet dyrt.
Rigtig god sushi. God månedens tilbud. God service
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til HJEM Sushi med offentlig transport


Toftegårds Plads (Vigerslev Allé) 50 måler
11
18
1A
Toftegårds Plads (Vigerslev Allé) 70 måler
11
18
Toftegårds Plads (Toftegårds Allé) 180 måler
133
23
4A
Toftegårds Plads (Gammel Køge Landevej) 220 måler
11
133
1A
23
4A
Toftegårds Plads (Vigerslev Allé) 230 måler
11
133
23

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik