facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sticks 'n' Sushi

Sticks 'n' Sushi
Adresse: Valby Tingsted 4 A , 2500 Valby
Telefonnummer: 36 17 18 36
By: Valby
Rute: Valby Tingsted 4 A
Postnummer: 2500


Åbningstider

Mandag: 10:00-23:00
Tirsdag: 10:00-23:00
Onsdag: 10:00-23:00
Torsdag: 10:00-23:00
Fredag: 10:00-23:00
Lørdag: 10:00-23:00
Søndag: 10:00-23:00


relaterede søgninger: Sticks and Sushi Take Away, Sticks and Sushi København, UMI Sushi Valby, Bedste sushi Valby, Sushi Valby Vigerslev Allé, LETZ SUSHI Valby, Sticks and Sushi Østerbro, Sushi 2500
Nærliggende lignende virksomheder
Sushi2500 Sushi2500 175 måler Jeg har spist sushi fra mange forskellige steder og det er nok det første sted hvor a...
Sushi2500 Sushi2500 175 måler Jeg har spist sushi fra mange forskellige steder og det er nok det første sted hvor a...
HJEM Sushi HJEM Sushi 555 måler Fantastisk sushi og gode priser.Mad: 5/5
Shofuku Shofuku 1 km
Cai Hong Take Away Cai Hong Take Away 2 km Jeg har altid elsket jeres mad! Har fået kylling i karry herfra, siden jeg var helt l...
Anmeldelser
Kan ikke give dem mere, når det ender med akut diarre.
Risen var for blød og falder fra hinanden, når man samler den op med spisepindene. Forretterne og dessert var gode.
Maden var helt okay, sushi er nu engang sushi, der skal man vel ret beset have et talent for at ødelægge det? Det tog lidt tid at få maden på bordet, bevares... Det kan da bare være mig der er faldet helt af på den, idet det er meget længe siden jeg sidst var ude at spise, men grunden til de får 2 stjerner falder på priserne - absurd dyrt! Jeg tabte for alvor kæben, da jeg på regningen finder ud af, at den lille kande vand, som tjeneren var meget hurtig til at skubbe på os, koster 50 kroner!! Men så var det da selvfølgelig også ad libitum... jøsses.
Elsker Sticks'n'Sushi altid lækker mad og god betjening
Alt er bedste kvalitet, alt fra maden til servicen. Sker der fejl bliver den promte rettet uden brok og mistillid. Er kommet her i over 10 år og kan varmt anbefale restauranten både til take away, udbringning og spise i restauranten.
Høj kvalitet, super lækker sushi og sticks og eminent betjening!
Jeg har købt fra sticks and sushi Valby i mange år men synes kvaliteten er dalet. Denne gang havde de enormt travlt og maden blev forsinket. Avokadoen på ebi panko var overmoden og trævlet. Pankorejen var sej og tør og blomkålen var slatten og fedtet. Jeg har altid forbundet restauranten med kvalitet og et sted jeg gerne ville betale lidt mere for, end andre sushi restauranter. Synes ikke det er pengene værd længere.
Desværre ikke den bedste frokost oplevelse idag.. Da jeg endelig fik et menukort og derefter måtte fange en tjener.. der var 4 borde udenfor med gæster, helt tomt indenfor og 2 tjenere..?! fik jeg bestilt noget dejligt mad som også kom hurtigt.. Men ingen kom og spurgte om alt var ok med maden, om jeg manglede noget, om jeg var færdig og evt havde lyst til dessert og /eller kaffe, hvilket jeg egentlig gerne ville have haft... Så følte mig ærligt talt Glemt..! Til sidst måtte jeg selv gå ind og spørge om jeg kunne få lov og betale, da der ikke havde været en tjener udenfor, siden jeg fik min mad serveret.. Ærgerligt..
Lækker sushi. Både for voksne og børn. Vi delte en blandet menu for voksne med både sushi, sticks og sojabønner. Alt var dejligt og vi kunne ikke spise op. Børnene fik en tilsvarende børnemenu med blandet indhold. Dertil fik de japanske sodavand. Også en stor succes.
Som altid lækkert mad, men ringe betjening. Fra at stå i døren i lidt over 5 minutter før vi blev betjent til gentagende gange hvor tjenerne render hovedløst rundt og rigtig svært at få fat i dem. Fx. da vi ville betale fik vi endelig fat i en tjener, kreditkortet blev lagt med det samme men tjeneren var allerede væk, så gik der igen 5-7 minutter før vi fik fat i en tjener igen så vi kunne betale og endelig gå.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sticks 'n' Sushi med offentlig transport


Tingstedet (Valby Langgade) 40 måler
26
93N
Tingstedet (Valby Langgade) 50 måler
26
93N
Sdr. Fasanvej (Valby Langgade) 200 måler
26
93N
Valby St. 210 måler
B
Bx
C
H
IC
RE
Valby Langgade (Toftegårds Allé) 220 måler
18
4A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik