facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sushi LP

Sushi LP
Adresse: Herlev Bygade 102 , 2730 Herlev
Telefonnummer: 44 84 88 68
By: Herlev
Rute: Herlev Bygade 102
Postnummer: 2730


Åbningstider

Mandag: 15:30-21:30
Tirsdag: 15:30-21:30
Onsdag: 15:30-21:30
Torsdag: 15:30-21:30
Fredag: 15:30-21:30
Lørdag: 15:30-21:30
Søndag: 15:30-21:30

Nærliggende lignende virksomheder
Restaurant Kai Yuan Restaurant Kai Yuan 293 måler Maden har ligget så længe at den er blevet sten hård, alt er smagsløst og der er snav...
Suki Sushi Suki Sushi 299 måler Første gang jeg er her og sandelig ikke sidste! Super lækker mad og effektiv betjenin...
Anmeldelser
Ny ejer og energi kommet til og det sushi der bliver lavet er fan med lækkert god og friske rå varer.Mad: 5/5
Sushi som i bedste fald er middelmådig. Hvordan de scorer 4,7 i gennemsnitlig karakter er mig en gåde. Sticks er blot 2 tigerrejer på en pind dyppet i soja, uden andet krydderi er meget langt fra 5 stjerner. Det samme gør sig gældende med deres oksesticks. Beklager jeg er ikke overbevist, heller ikke til prisen. Det eneste positive jeg kan sige er udemærkede ris.
Simpelthen den bedste sushi i Danmark! Bold statement, men jeg har boet i både Jylland, Sjælland og udlandet og det her er 100% noget af det bedste sushi jeg har smagt, og prisen er mere end fantastisk. Kæmpe fan af stedet
Jeg vil ikke anbefale Sushi LP Herlev. Vi fik ikke de korrekte sushi vi havde bestilt. Der var sjasket en omgang tangsalat udover nogle stykkerne. Der var brugt rød peberfrugt i stedet for avokado inde i stykkerne. Lakse sticksene var meget fedt fyldte, og kyllingestickesne var hevet direkte ud af frost posen og mini forsårsrullerne var bløde og ikke sprøde. Vi har to personer spildt 600 kr. på en dårlig oplevelse hos Sushi LP Herlev.
Jeg synes Sushi LP er en af de bedste Sushi restauranter i byen. De laver altid frisk og lækkert mad og giver professionel service. Jeg spiser ofte der med familien og mine venner. Jeg anbefaler at smage deres mad.
God pris på sushi og venligt personale. Jeg kom uanmeldt forbi med min datter på 3 måneder. Vi satte os ved en af de 3 små borde omme bagved. Jeg snuppede en menu og købte ekstra shashimi, som blev lavet med det samme. Jeg spurgte efter lidt vand til sutteflasken og det fik jeg lynhurtigt. Jeg kommer tilbage.
Fremragende kvalitet til rimelige priser. Det her er stedet jeg bruger som reference til andre sushi steder. Og det er ikke nemt for de andre at leve op til mine forventninger, for jeg er helt pjattet med smagen og risenes konsistens hos Sushi LP.
Fornuftig sushi her på egnen, men risen var lige hård nok og manglede en smule mere eddike. Jeg kommer igen og håber det var en smutter på dagen.
frisk sushi ,der smager godt og til rimelige priser , få borde og ikke så hyggeligt ,så tag maden med hjem ,så er det et besøg værd !!
Det var lækkert der fulgt bare ikke det med til sushien vi havde bestilt...
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sushi LP med offentlig transport


Herlevvænge (Herlev Bygade) 30 måler
165
168
Herlevvænge (Herlev Bygade) 40 måler
165
167
Herlev Bygade (Herlev Hovedgade) 50 måler
155
167
Herlev Bygade (Herlev Hovedgade) 110 måler
155
167
168
Digestykket (Vindebyvej) 240 måler
168

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik