facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Suki Sushi

Adresse: Herlev Bygade 27 , 2730 Herlev
Telefonnummer: 44 84 84 66
By: Herlev
Rute: Herlev Bygade 27
Postnummer: 2730


Åbningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 11:00-22:00
Søndag: 11:00-22:00

Nærliggende lignende virksomheder
Restaurant Kai Yuan Restaurant Kai Yuan 28 måler Maden har ligget så længe at den er blevet sten hård, alt er smagsløst og der er snav...
Sushi LP Sushi LP 299 måler Ny ejer og energi kommet til og det sushi der bliver lavet er fan med lækkert god og...
Anmeldelser
Første gang jeg er her og sandelig ikke sidste! Super lækker mad og effektiv betjening. Maden kommer i bølger så den hele tiden er frisk, så husk hvad du har bestilt! Så der ikke bliver for meget lige pludselig. De har en fin politik med at du skal spise hvad du har bestilt som jeg synes er ganske fornuftigt. Du bestiller ved at udfylde så sedler som hele tiden bliver fornyet med en blank efter de har taget den. Man kan bestille teriyaki sovs til at komme oven på sushi stykkerne jeg så nabo bordet havde gjort det og det så lækkert ud. Tjeneren forklarede at det kan man skrive på sin seddel hvis man vil. Det må være insider viden da jeg ikke så det nogen steder på menuen. Men flotte så stykkerne ud. Lille sted så du skal bestille bord. 100% et besøg værd.
Egentlig okay mad, men det var bare ikke vores ordre, vi fik med hjem. Vi havde bestilt tre ting og der var også tre ting i den pose, vi fik, og det passede med prisen. Der var bare ikke en eneste af de ting, vi havde bestilt, og det var selvfølgelig skuffende. Personalet har gang i alt for meget på én gang.
Lækker frisk lavet sushi! Samme koncept som hos iki sushi med bestillingsseddel. Servicen var okay. Vores servitrice forstod ikke rigtig, når vi ville have flere skåle wasabi, hun virkede ret forvirret hele aftenen. Maden kom til gengæld hurtigt. Den mangler lige det sidste på servicen og stemningen før, at jeg vil give de 5 stjerner.
Deres rejer er ikke så godt, og de burde gøre det lidt mere hyggeligere i restauranten.
God sushi, og en masse lækre sideorders, serveringen kunne godt trænge til at blive pyntet en smule, så syns indtryk matcher smagsoplevelsen. Omgivelserne er ikke videre prangende, og det er småt, men 5 stjerner for selve maden der jo er det vigtigste.
Min kæreste har fået madforgiftning af deres mad. Deres rejer har stadig tarmen med afføring, som ikke er fjernet. Hvilket er vildt ulækkert. Vi har spist der mange gange, men min kæreste er blevet syg af maden nu. + jeg fandt ud af tarmen fra rejerne ikke we fjernet. Føj.
Altid dejligt at komme der, altid god service
Jeg har i dag prøvet take away fra Suki Sushi. Det er svært ikke at være meget begejstret.. prisen på min menu " tilbud A" var overkommelig og min bestilling var klar på de 10 minutter de sagde i telefonen. Da jeg kom hjem og sjulle spise, så det rigtig imødekommende ud, der var nok wassabi, og smageb var fantastisk efter min meningen Kan klart anbefales og jeg har nu fundet min nye guilty plessure pusher
Når vi skal have sushi som take away, så er dette stedet vi bruger. Deres priser er gode og sushi er super god. De har nogle virkelig lækre varianter med god smag. Efter min mening, Herlevs bedste sushi.
Lille sted, der leverer overraskende god sushi og sticks til prisen. Det er ikke gourmet-standard og der kan være lidt ventetid, men betjeningen er altid ordentlig og høflig! Til prisen er det virkelig en lille skjult perle.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Suki Sushi med offentlig transport


Herlev Bygade (Herlevgårdsvej) 80 måler
165
167
Herlev Bygade (Herlevgårdsvej) 90 måler
165
168
Herlev Bymidte (Herlev Hovedgade) 220 måler
155
165
167
168
350S
Herlevvænge (Herlev Bygade) 270 måler
165
168
Herlevvænge (Herlev Bygade) 280 måler
165
167

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik