facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant Kai Yuan

Restaurant Kai Yuan
Adresse: Herlev Bygade 40 , 2730 Herlev
Telefonnummer: 44 50 02 08
By: Herlev
Rute: Herlev Bygade 40
Postnummer: 2730


Nærliggende lignende virksomheder
Suki Sushi Suki Sushi 28 måler Første gang jeg er her og sandelig ikke sidste! Super lækker mad og effektiv betjenin...
Sushi LP Sushi LP 293 måler Ny ejer og energi kommet til og det sushi der bliver lavet er fan med lækkert god og...
Anmeldelser
Maden har ligget så længe at den er blevet sten hård, alt er smagsløst og der er snavset alle vegne. Der var metal spåner i porerne og halvdelen af den eller så “hyggelige” lystofrørs belysning virker ikke eller står og blinker. Absolut et af de værste måltider jeg har fået på kinesisk restaurant.
Jeg har været på mange kinesiske restauranter og aldrig har jeg været på en dårligere der er et utrolig lille udvalg i buffeten, sushien var kedelig og smagløst og da vi spurgte om de havde chillimayo kom de ned med noget og sagde først bagefter vi skulle betale 10 kr ekstra selvom der var 8 forskellige dressinger i buffeten. I indgangen sidder der 3 pitbullskineser for vogter baren skaber en mærkelig stemning og personalet sat sig ned ved KU bordet ved siden af os og begyndte og folde servietter det KU man måske gøre når der ikk var kunder i biksen. Til sidst skal det lige siges at isbaren var os var rigtig elendig fryseren stod alt for kold så der var næsten ikk til at skrabe af og alt isen var helt krystaliseret og der var ingen ting at proppe på dog var det bedste på hele restauranen så hvis du vil gi 130 kr for en smagløs buffet og en kedelig isbar er det her stedet for dig.
Maden er ok uden at være fantastisk. Der er masser af den, og deres buffet har lidt af hvert. Sushi'en er dog primitiv og lavet uden den store hygiejne rå fisk, ikke?, men det går. Betjeningen er til gengæld elendig. En takeaway til 4 manglede ris, og vi har en anden gang måttet betale for noget vi aldrig fik, "for nu havde de slået det ind og så kan det ikke rettes". For dem er du bare et nummer. De smiler når du kommer, når du bestiller og måske når du betaler. That's it. Spis der på egen risiko, eller bedre: vælg et andet sted.
Prøvede for første OG sidste gang at hente mad med hjem derfra. Mens vi ventede på vores mad, kunne vi stå og studere stedet. Lokalet er dødsygt - ingen pynt på væggene og lige indenfor døren når du kommer fra gaden står der en medarbejder og laver Sushi!? Hvor er hygiejnen??? Selvom hun havde handsker på, rodede hun i sit lange hår og betjente da også kunder, der skulle have et bord. Ulækkert!! Kunne hun ikke bestemme sig for, om hun skulle lave Sushi eller betjene kunder?? Da vi fik maden var den ganske enkelt ulækker. Vi havde bestilt kylling Chop suey, men man kunne ikke se, hvad der var kylling og hvad der var fedt!!!??? Der var flere af os, der fik "noget hårdt" at tygge i....måske brusk?? De sidste to dage har vi så haft madforgiftning med ondt i maven, kvalme og diarré. Dér sætter vi ALDRIG vores ben igen!!!!
Det er den mest kedelige buffe jeg har længe har prøvet. Og deres dessert buffe er 2 slags is og det er det. Ikke nået til isen på nogen måde. Det er helt sikkert ikke et sted jeg kommer mere
Den er så god med lækker buffet med bacon, lam og alt muligt andet kød du kan lav få lige fra is til sushi
Maden er er okay, ikke nogen kulinarisk oplevelse men det er fint til prisen. personalet er dog venlige og imødekommende.
Meget gennemsnitlig oplevelse. Vi har prøvet både deres traditionelle buffet, takeout og sushi. Alle var OK og vi blev mætte og tilfredse.
dårlig betjening dårlig mad til for mange penge jeg kom af med over 700 kr. for træ menesker der ud over stod de og kikkede os over løb de tør for tallerkener da resturenten kun var halvt fyldt det værste var da jeg skulle betalle tog de ikke imod danske bank kort så jeg midte bruge mobil pay der skulle vi prøve 5 forskælgie numre før de kunne finde et rigtige nummer så alt i alt ultra dårlig oplevelse
Ikke det bedste sted i DK, men hvis man bare er sulten og man ikke gider lave mad kan det godt bruges.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Restaurant Kai Yuan med offentlig transport


Herlev Bygade (Herlevgårdsvej) 60 måler
165
167
Herlev Bygade (Herlevgårdsvej) 60 måler
165
168
Herlev Bymidte (Herlev Hovedgade) 250 måler
155
165
167
168
350S
Herlevvænge (Herlev Bygade) 270 måler
165
168
Herlevvænge (Herlev Bygade) 270 måler
165
167

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik