facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for PC Klinik

PC Klinik
"Velkommen til PC KlinikPC Klinik har eksisteret en del år og har i den tid oparbejdet et godt og solidt ry pga vores tilfredse og ofte tilbagevendende kunder. Vi ligger centralt i København, på Falkoner Alle i nærheden af Frederiksberg Centret, hvor alle vores MAC og Pc reparationer, opgraderinger, serviceringer mv udføres. Vi har sit eget værksted hvor alle opgaver laves.Vi er alle mere eller mindre afhængige af vores MAC eller Pc og det er irriterende og ærgerligt når teknikken ikke fungerer. Det er endnu mere irriterende og ærgerligt når man så skal vente flere dage for derefter at betale en halv bondegård for amatør-agtigt udført arbejde. Det kommer ikke til at ske hos PC Klinik."
Adresse: Falkoner Alle 108 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 35 35 27 35
By: Frederiksberg
Rute: Falkoner Alle 108
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00


relaterede søgninger: PC Service Center Hillerød, PC reparation Valby, PC reparation Rødovre, PC reparation Helsingør, PC reparation Ballerup, PC reparation Søborg, PC Service Center Trustpilot, Mac reparation gl Kongevej
Nærliggende lignende virksomheder
Mentech Mentech 128 måler Jeg skulle have skiftet mit urs ene knap første gang sagde de at intet var galt og af...
PC IT Service PC IT Service 1 km De er rigtig søde, men desværre har jeg haft en masse problemer her. Jeg skulle have ...
Anmeldelser
Kan varmt anbefales Skulle have udskiftet mit batteri, den første fungerede ikke som den skulle, fejl fra producenten men fik en hurtigt en ny uden ekstra omkostninger. Oven i købet får man en masse god vejledning:
Sindssyg god service og meget kompetent vejledning af min ældgamle macbook air, rigtig god oplevelse. Her vil jeg fremover komme med min computer når der opstår problemer og spørgsmål :
Kom til at hælde kaffe i computeren dagen inden en deadline, men fik den fikset inden for bare få timer! Enormt venlig og empatisk service - kan varmt anbefales :
Jeg bliver nødt til at sige at det her simpelthen er det bedste service jeg har fået i forhold til IT. Min laptop faldet ned på gulvet og stoppede til at fungere. De værste var at jeg skulle rejse mig fra CPH indenfor 3 timer. Han var hurtig til at opfatte min situation, og redde min laptop i omkring 30 minutter! Shaan og hans kolleager levere et super flot kunde oplevelse når de tage de forskellige udfordringer med et stort smil og løse problemer så hurtigt som muligt :
Jeg vil ønske jeg havde kendt dette butik før. Super professional, super venlig, og super hjælpsom. Det er her jeg handler mine pc indkøb fremover.
God pris, god service, og fik enda en ny blæser til min macbook oven i købet
Jeg bliver nødt til at gå hen og sige at det her simpelthen er det bedste service jeg har fået i mit liv. Manden der skulle fikse min oplader endte op med at både fikse min oplader, gøre min computer hurtigere, fikse min skærm og de fleste andre problemer som der var ved den. Og han gjorde det for den samme pris!!!!!! Det er simpelthen så fantastisk, og du skal, og jeg mener SKAL ikke gå til andre!
Verdens bedst værksted. Hurtig, præcis. Det er en professionalisme i det højeste point. Han er forstand på det han gør. Tusind tak.
Sjældent jeg skriver anmeldelser men de fortjener det. Hurtig, hjælpsom og har fornuftige priser. Lignende service skal man lede længe efter.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til PC Klinik med offentlig transport


Ågade (Falkoner Allé) 20 måler
18
Ågade (Falkoner Allé) 40 måler
18
Jagtvej (Ågade) 100 måler
250S
68
Jagtvej (Ågade) 160 måler
250S
Rolighedsvej (Falkoner Allé) 180 måler
18

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik