facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Mentech

Mentech
"Mentech A/S er et autoriseret IT værksted. Vi reparerer alt forbrugerelektronik.Vi er blandt andet autoriseret service center for Apple, Samsung, Huawei, Motorola og Acer. Vi udfører både reparation inden- og uden for garanti.Ved enhver reparation vil du bevare en eventuel garanti igennem producenten."
Adresse: Falkoner Alle 67 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 70 22 29 99
By: Frederiksberg
Rute: Falkoner Alle 67
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 09:00-17:00
Tirsdag: 09:00-17:00
Onsdag: 09:00-17:00
Torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-17:00


relaterede søgninger: MENTECH Glostrup, Mentech priser, Mentech Odense, Mentech Aarhus, Mentech Trustpilot, Mentech Vejle, MENTECH Aalborg, Mentech kontakt
Nærliggende lignende virksomheder
PC Klinik PC Klinik 128 måler Kan varmt anbefales Skulle have udskiftet mit batteri, den første fungerede ikke som ...
PC IT Service PC IT Service 1 km De er rigtig søde, men desværre har jeg haft en masse problemer her. Jeg skulle have ...
Anmeldelser
Jeg skulle have skiftet mit urs ene knap første gang sagde de at intet var galt og afleverede det tilbage som før. men da jeg så skrev til dem kom alting på plads uret blev fikset og servicen var i top! Og tusind tak til det flinke personale!
Fantastisk service. Hurtigt, og helt vildt venligt og behjælpeligt personale. Løbende opdateringer fra tekniker, når de går i gang, der er ikke en finger at sætte på det. 10/10
Super Fandt hurtig en god og billig løsning på mit problem.
God og velordnet firma, de laver data bla. skift af batteri til mobiltelefoner. De tager god tid til, at få løst sine opgaver, men med god kundeinformation.
Super god service og hurtig behandling! Oplevede det kendte problem hvor AirPods Pro kan rasle i lyden. Jeg afleverede dem og en lille uge senere fik jeg et nyt par AirPods gratis på garantien.
Super god oplevelse med Mentech, ikke blot blev mit produkt omskiftet, men jeg har aldrig før oplevet så god og positiv opfølgning fra teknikeren som jeg gjorde med Frederik. Helt igennem ordentligt!!
At man ikke gider tæmodtage telefon opkald, men derimod henviser til E-Mail. Nej, tak! Sikke en akæmdelse...
super service hade problemer med min computer det tog ham to min at ordne det og uden beregning
Kender kun til Aalborg afdelingen. Medarbejdere virker ikke at at have det godt og er sløve og negative at tale med. Fik en mac "fixet"
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Mentech med offentlig transport


Rolighedsvej (Falkoner Allé) 50 måler
18
Falkoner Allé (Rolighedsvej) 100 måler
2A
Falkoner Allé (Godthåbsvej) 100 måler
2A
Ågade (Falkoner Allé) 120 måler
18
Rolighedsvej (Falkoner Allé) 130 måler
18
74

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik