facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for PC IT Service

PC IT Service
"PCIT Mobile Repair er et one stop reparation værksted for smartphones og elektroniske enheder.Alle vores reparationer kommer med to års garanti.Vi er altid glade for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at løse ethvert problem.så tøv ikke med at ringe til os, komme forbi en af ​​vores butikker eller planlægge en aftale online"
Adresse: Finsensvej 8 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 32 52 07 86
By: Frederiksberg
Rute: Finsensvej 8
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 11:00-15:00

Nærliggende lignende virksomheder
Mentech Mentech 1 km Jeg skulle have skiftet mit urs ene knap første gang sagde de at intet var galt og af...
PC Klinik PC Klinik 1 km Kan varmt anbefales Skulle have udskiftet mit batteri, den første fungerede ikke som ...
Anmeldelser
De er rigtig søde, men desværre har jeg haft en masse problemer her. Jeg skulle have repareret min skærm, hvilket blev gjort, men så kunne folk ikke høre mig, når jeg ringede. Det blev tildels fikset, men højttaleren skratter stadigvæk så meget, så folk ikke kan høre mig. Jeg bliver lovet en akut reparation efter 3 uger, men det er stadigvæk ikke sket. Jeg kan desværre ikke anbefale stedet.
Min PC var helt død og kunne ikke starte op, så det var ikke med de store forhåbninger jeg afleverede den til reparation hos Pcit Service. Forinden havde den været indleveret til reparation hos PCSERVICECENTER, som dog meldte tilbage, at det ikke ville kunne svare sig at lave den, da det ville kræve et helt nyt bundkort, uden garanti for, at den ville fungere bagefter. Det kostede mig lige 600 kr at få af vide. Men dagen efter ringede PCit mig op, og sagde at de godt kunne lave den og at den kunne afhentes næste dag. Pris 650 kr. Fantastisk!!! Og super god, venlig, kompetent og informativ service hele vejen igennem forløbet, både i forretningen på Finsensvej og fra deres værksted. Og bemærk lige, hvis jeg ikke havde ønsket de skulle lave den eller de ikke kunne, ville det kun have kostet mig 99 kr at få den tjekket for fejl Forretningen ser måske ikke ud af meget, men jeg er i den grad imponeret over deres faglighed, og ved godt hvor jeg henvender mig, hvis jeg får it- eller mobilproblemer igen.
Skulle hente en pakke. Det var meget kaotisk, og jeg skulle sige nummeret på pakken mange gange. Det virkede som om de var ved at give op undervejs, men jeg fik pakken til sidst.
PcIT Service er en god sted til IPhone, htc og computer reparation. en god, billige og eskpress reparation, man kan reparere sin mobile i 30 minutter
Hurtig og effektiv behandling Tak
Perfekt arbejde.
Fantastisk service
Oversat af Google Havde problemer med batteri og opladning med min bærbare computer. De fik ordnet noget, som jeg ikke bad om, skiftede bagpanelet, som fungerede fint, og opkrævede mig 1700 kr. Da jeg kom for at hente min pc, havde de ikke min oplader som jeg også gav dem, hvis problemet var med opladeren og ikke pc'en. De sagde, at jeg ikke gav dem det, men fortalte mig, at jeg kunne få det, hvis jeg var helt sikker. Jeg gik tilbage til dem næste dag, de fortalte mig, at de kunne få opladeren næste dag. Næste dag havde de det stadig ikke. Jeg måtte vende tilbage til dem 3 GANGE. Da jeg fik opladeren som i øvrigt var en anden, billigere en!, forblev de samme problemer. En skam, fordi de mennesker, der arbejder der, er meget venlige. Gå aldrig her. Original tekst Had battery and charging problems with my Laptop. They fixed something that I didn't ask for, replaced the backpanel, which was working fine, and charged me 1700 kr. When I came to pick up my pc, they didn't have my charger which i gave them too, in case the problem was with the charger and not the PC. They said I didn't give them it, but told me I could get it if I was completely sure. I went back to them the next day, they told me they could get the charger the next day. Next day they still didn't have it. I had to return to them 3 TIMES. When I got the charger which was a different, cheaper one, by the way!, the same problems remained. A shame, because the people working there are very friendly. Don't ever go here.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til PC IT Service med offentlig transport


Nordre Fasanvej (Finsensvej) 20 måler
31
Nordre Fasanvej (Finsensvej) 30 måler
31
37
Fasanvej St. (Nordre Fasanvej) 130 måler
37
4A
Nordre Fasanvej (Stæhr Johansens Vej) 170 måler
74
Fasanvej St. (Nordre Fasanvej) 180 måler
37
4A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik