facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for KT Radio

KT Radio
Adresse: Vesterbrogade 179-181 , 1800 Frederiksberg
Telefonnummer: 33 31 14 40
By: Frederiksberg
Rute: Vesterbrogade 179-181
Postnummer: 1800


Åbningstider

Mandag: 10:00-17:30
Tirsdag: 10:00-17:30
Onsdag: 10:00-17:30
Torsdag: 10:00-17:30
Fredag: 10:00-17:30
Lørdag: 10:00-14:00


relaterede søgninger: KT Radio højtalere, KT Radio CD afspiller, HIFI butikker Jylland, Brugt HiFi København, Forstærker med radio, Engelske højttalere, Brugt stereoforstærker, Forstærker med rumkorrektion
Nærliggende lignende virksomheder
Hi-Fi Klubben Hi-Fi Klubben 864 måler God rådgivning, vejledning og priser på lækkert udstyr serveret af venligt og dediker...
Delta Shop Delta Shop 1 km
Ja Radio Ja Radio 1 km Dejligt når nogle siger JA. Jeg havde subwoofer hvor kondensator var gået i stykker....
Humac Humac 2 km 1000 Tak for rigtig god Service Christian var inde i jeres Butik i dag torsdag og du ...
Anmeldelser
Jeg elsker at komme i kt-radio. Altid god stemning, dygtigt og venligt personale og så har de et vildt godt udvalg at forskellige produkter og mærker. Super fed Hifi-butik
Manden ved kassen kunne end ikke hilse på mig da han var meget optaget af sin telefon. En anden kom spadserende langt ude fra baglokalet og jeg måtte stoppe ham for at bede om betjening selvom jeg kiggede ham lige i øjnene. Modvilligt "det var ikke lige ham jeg skulle tale med" tog han nogle noter på en højttalerlytte-aftale. Aftalen glemte de alt om. Men de ringede efter nogle dage og spurgte om hvornår de skulle komme og aflevere nogle JBL'ere som jeg aldrig har talt med dem om. Det gik op for dem at jeg var den forkerte kunde. De ville iøvrigt ringe tilbage omkring lyttesessionen på de højttalere JEG var interesseret i. Det skete aldrig. Virker noget amatøragtigt eller måske bare ekstremt nørdet.
Købt TV på anbefaling af Ældresagen for ca. 3 år siden. Havde lettere problemer med TV her i dag. Ringede til butikken og teknikeren kom indenfor 1,5 time. Meget flink og serviceminded, han viste os lidt om TV'et og løste problemet. Varm anbefaling herfa!
Unik viden om ægte Hi-fi, og gode lytterum samt top professionel service. Her får du et rum, en iPad og markedets største udvalg, og så styrer du musik valg og anlæg. Bedre butik og større viden og erfaring findes ikke i DK anno 2020.
Dårligt oplevelse blev til en god oplevelse, respekt herfra. Top service. Havde problemer med et produkt som blev ved med at drille hos mig. Så vi fandt ud af en løsning, og nu er jeg en meget tilfreds kunde. De prøvede at løse det på alle mulige måder, gemmen mail og gemmen opkald og varen blev udskiftet. Handler der gerne igen.
Et rigtig godt brand med syn for sagen, mange produkter og alsidig viden. Det gode ved KT er, at du altid får en valid betjening, som ligger inde for de rammer man, som kunde sætter. Her er så mange forskellige prisklasser, som kan dække ethvert behov, uden at blive til en religion. Hos konkurrenterne møder jeg ofte en arrogance og salgs-mentalitet, som kun har til formål at få kunden til at købe langt dyrere produkter, som ellers findes i billigere løsninger. Men dette møder man ikke her, da KT følger med strømmen af nyudvikling og ofte får nye produkter i hus. Jeg har flere gange været i butikken og har kun gode oplevelser her fra.
Lækker butik. Mange fede ting. Venlig og kompetent betjening. Man får lyst til at købe det hele
Meget dårlig service og rådgivning. Ejer af Butikken er arrogant og burde ikke stå for kundekontakt! Handler aldrig mere der og vil helt klart ikke anbefale andre at gøre det ! Hop pænt uden om !
Fantastisk sted god og imødekommende betjening venligt personale og kaffe på kanden.
Rodet butik. Ikke specielt kompetente, når man går dem lidt på klingen. Handler ikke der igen det er helt sikkert!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik