facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ja Radio

Ja Radio
"JA-Radio er specialist i køb, salg og reparationer af HI-FI udstyr. JA-Radio sælger og reparerer bl.a. pladespillere, båndoptagere, forstærkere m.m. JA-Radio har over 40 års erfaring indenfor branchen, og er en af de få specialister tilbage i Danmark."
Adresse: Howitzvej 71 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 88 17 64
By: Frederiksberg
Rute: Howitzvej 71
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 10:00-17:30
Tirsdag: 10:00-17:30
Onsdag: 10:00-17:30
Torsdag: 10:00-17:30
Fredag: 10:00-18:00


relaterede søgninger: JA-RADIO spolebåndoptager dk, Reparation af Technics pladespiller, KT-Radio Odense lukker, B&O reparation Frederiksberg, HiFi Radio, Luxman effektforstærker, Reparation pladespiller Aarhus, Forstærker reparation Aalborg
Nærliggende lignende virksomheder
Hi-Fi Klubben Hi-Fi Klubben 738 måler God rådgivning, vejledning og priser på lækkert udstyr serveret af venligt og dediker...
KT Radio KT Radio 1 km Jeg elsker at komme i kt-radio. Altid god stemning, dygtigt og venligt personale og s...
Delta Shop Delta Shop 1 km
Humac Humac 2 km 1000 Tak for rigtig god Service Christian var inde i jeres Butik i dag torsdag og du ...
Anmeldelser
Dejligt når nogle siger JA. Jeg havde subwoofer hvor kondensator var gået i stykker. Stedet hvor det var købt gad ikke se på det selv om de er specialister og sælger hifi mange steder i kbn og danmark. Ja Radio sagde ja til opgaven og god oplevelse fra første mail til systemet står hjem. Nu virker det. Tak for god og hurtig service
Spændene nostalgisk butik med radioer pladespillere og andre sjove ting .God betjening og service
Yderst kompetente til reparation af hi-fi udstyr. Jeg afleverede min pladespiller til udskiftning af rem og justering, og den fungerer fint nu. Prisen var rimelig.
Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men bliver simpelthen nødt til det. Sød betjening - bevares - da jeg skulle have sat pickup på en pladespiller. Men at tage 375kr for et produkt som sælges helt ned til 139kr på nettet, det hører altså ingen steder hjemme.
Fik renset og repareret min forstærker da den havde et problem med støj. Da jeg kom hjem begyndte problemet igen. Jeg gik ned i forretningen og forklarede at problemet stadig var der men fik blot et vredt tilbagesvar, om at det ikke var deres skyld og de havde fixet problemet. Jeg kunne ikke få lavet min forstærker igen på trods af de proklamerer der er garanti på deres reperationer. Dårlig service og kommer ikke igen.
Virkelig god service. De fik ordnet min gamle pladespiller hurtigt. Skønt sted at besøge, med flinke folk, som er rigtig dygtige.
Har haft min Accuphase E-305 forstærker hos dem to gange. Første gang bliver jeg ringet op og får at vide at det er potmeteret der er gået og et nyt koster 1750kr. Jeg takker ja og får allerede et opkald dagen derpå med beskeden om at det nu er skiftet og den er blevet renset. Henter forstærkeren og fejlen er der stadig og alle knapper/tonekontrol skratter og larmer stadig Ikke renset . Aflevere igen forstærkeren og det eneste de gør i løbet af 5 uger, hvor jeg ringer flere gange for at få en status, er at rense knapper/tonekontrol, som burde være udført første gang. Fejlen er der stadig og gider ikke bruge en krone mere på deres "service". Jeg aflevere den andet sted nu, så jeg også kan finde ud af om det er en nyt potmeter de har sat i eller ej. Stoler overhovedet ikke på dem.
Om du søger et godt begynder anlæg, eller er du til retro HiFi, selv i den tunge ende kan de være med, så er de helt sikkert et besøg værd, super flinke og deres priser ser rimelige ud, der er en del super fede unikaer, som du ikke finder andre steder..
Utrolig ringe service; reparationen af tonearmen på pladespilleren var så ringe udført, at antiskatingen var fuldstændig ude af proportioner, det var komplet umuligt at afspille plader bagefter. Vi aftalte, at jeg skulle bringe pladespilleren ind til gennemsyn igen, men da jeg kom var reparatøren pludselig arrogant og totalt afvisende; det var ikke hans fejl, at det nu var værre end før han havde 'arbejdet' indstillet tonearmen. JA Radio kan på ingen måde anbefales; de har ikke begreb om hvad de gør, og de yder ingen garanti på deres arbejde. Penge lige ud ad vinduet og et ubehøvlet menneske i tilgift. ALDRIG MERE JA Radio herfra!
Denne radioforetning er sikkert den sidst i København hvor man kan få repareret sit tv eller sin radio. Eller hvad man skal have lavet. Super venlig betjening af en meget kompetent radio mand. Så har man noget der skal til rep. Eller skal købe et klassisk produkt så er det her
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik