facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hi-Fi Klubben

Hi-Fi Klubben
"Store"
Adresse: Gammel Kongevej 178 , 1850 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 10 19 43
By: Frederiksberg
Rute: Gammel Kongevej 178
Postnummer: 1850


Åbningstider

Mandag: 10:00-17:30
Tirsdag: 10:00-17:30
Onsdag: 10:00-17:30
Torsdag: 10:00-17:30
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-15:00


relaterede søgninger: hi-fi klubben tilbudsavis, HiFi Klubben, HiFi Klubben åbningstider, HiFi Klubben Outlet, HiFi Klubben Aarhus, Hi-Fi Klubben Lyngby, HiFi Klubben Roskilde, HiFi Klubben Black Week
Nærliggende lignende virksomheder
Delta Shop Delta Shop 704 måler
Ja Radio Ja Radio 738 måler Dejligt når nogle siger JA. Jeg havde subwoofer hvor kondensator var gået i stykker....
KT Radio KT Radio 864 måler Jeg elsker at komme i kt-radio. Altid god stemning, dygtigt og venligt personale og s...
Humac Humac 1 km 1000 Tak for rigtig god Service Christian var inde i jeres Butik i dag torsdag og du ...
Anmeldelser
God rådgivning, vejledning og priser på lækkert udstyr serveret af venligt og dedikerede medarbejdere. Klart et af de steder man skal købe sit Audio og Video udstyr uanset budget. Skal efter jeres rådgivning spare lidt mere op, men så er der og kvalitet for både ører og øjne.
Det var bare god service, længere er den ikke
De er venlige. Satte mit anlæg op nødvendigt for mange
Jeg købte en en audioqest strømskinne Niagara til 7500, og betalte den over 10 gange, jeg er meget tilfreds med den. Mvh. Hans Nielsen. Ps. Jeg købte den i Lyngby. Det er en god måde, at købe kvalitets udstyr på , jeg kan kun anbefale det.
God orientering om produkterne. Man følte sig som en velkommen kunde
Jeg har sjældent oplevet en så uprofessionel, sløv og sjusket service, som den jeg lige har oplevet i Hi fi klubben g. Kongevej. Niveauet er sandelig faldet drastisk efter Peter er flyttet og Niels har taget over Trist udvikling for butikken. Det bliver ikke hos jer jeg handler igen. . Og jeg ved fra andre jeg ikke er alene om den beslutning.
God service! Jeg har været der over et par gange og prøve deres inears for at høre forskellen og prøve forskellige modeller hvilket man, efter hvad jeg ved, ikke kan andre steder Jeg ender med at køber et par, som der desværre er problemer, men det bliver byttet uden problemer. Hver gang jeg har været det, er jeg blevet taget i mod med et smil og tid fra personalet, også selvom jeg ikke har købt noget hver gang, det er hvad jeg kalder god service.
En sand fornøjelse at komme ind i en professionel butik, hvor der bliver lyttet til kunden og samtalen ikke bliver drejet hen på en masse ekstra tilbehør og forsikringer. Der bliver svaret på ens spørgsmål og det er tydeligt, at ekspedienten ved noget om produkterne og har faglig stolthed.
Hurtig ekspedition. Havde problemer med at forbinde mit headset med Bluetooth, det kunne desværre ikke løses i butikken, så de skulle sendes til service. Garantien dækker, så jeg må vente. Ellers behageligt personale og flot udstilling af produkter.
Fin service, ved hvad de snakker om
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik