facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Wika Meny

Wika Meny
Adresse: Gymnasievej 27 , 4600 Køge
Telefonnummer: 56 65 34 56
By: Køge
Rute: Gymnasievej 27
Postnummer: 4600



relaterede søgninger: Meny, Køge Smørrebrød, Wika Køge mad ud af huset, Meny Køge bager, MENY Køge åbningstider, Wika Meny åbningstider, MENY Køge åbningstider i julen, MENY Køge åbningstider i påsken, Meny Køge bager ÅBNINGSTIDER
Nærliggende lignende virksomheder
Fakta Fakta 718 måler
Aldi Marked Aldi Marked 2 km Ærgerligt at ALDI lukker. Var i dag i ALDI i Ringsted, det var som sædvanlig en fin o...
Føtex Føtex 3 km Man skal rundt om bygningen for at komme ind i dette supermarked. Supermarked er delt...
Netto Netto 3 km
SuperBrugsen SuperBrugsen 4 km Bortset fra en fejl i priserne, hvor jeg skulle i kiosken og få penge tilbage, så var...
Anmeldelser
Imponerende og flot butik.. Er svært imponeret over deres øl afdeling og kæmpe udvalg af special øl. Flot grønt og delikatesse, personale der virker glade for deres arbejde og meget villige til at hjælpe kunderne. Kun gode oplevelser herfra.
Fin butik med et stort udvalg. Øl sortimentet er imponerende.
Jeg kommer her fordi de har en vanvittig lækker ølafdeling. Masser af danske og udenlandske øl, fra store og små bryggerier. Der er altid nye og frisk øl på køl, og mange lækre klassikere. Der er tænkt over tingene og det er flot stillet op.
Lækker butik og god slagter. Altid stort udvalg i grønt, øl, vin m.m. Super god service fra alle medarbejdere. Det kan i være stolte af
Rigtig dejligt sted og med en skøn delikatesse afdeling. Altid et smil og hjælp når jeg ikke kan finde varene. Utrolig hurtig med kassebetjening, når det er kø bliver der åbnet ny kasse hurtigt. Top betjening og varer, varmt anbefales.
mit første besøg, wow siger jeg bare, en mega flot butik med et kæmpe udvalg. Her kommer jeg gerne igen
Super godt supermarked. Når man handler her behøver man ikke at tage to eller tre steder hen for at få alt hvad man vil have. De har en god grøntafdeling, og en slagter.
Skøn forretning, om end i den dyre ende, men man finder til gengæld næsten altid, det man søger...
Mega god forretning. Godt øl udvalg til nytårsaften
Altid en flot butik med Køges største udvalg af special fødevarer. De har alt til den kræsne gane og dagligdag. Bedste bland selv slik i supermarkeder i Køge.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik