facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Aldi Marked

"ALDI Ringsted supermarked, der er altid friskbagt brød i butikken og en stor og velassorteret grønt og vin afdeling. Stort udvalg af Økologiske og Danske produkter."
Adresse: Lerbæk Torv 2 , 4600 Køge
Telefonnummer: 46 14 20 00
By: Køge
Rute: Lerbæk Torv 2
Postnummer: 4600



relaterede søgninger: ALDI spotvarer, Hvornår lukker Aldi i Danmark, ALDI produkter, Aldi åbningstider påske 2023, Aldi lukker, Aldi lukker butikker i Danmark, Aldi ophørsudsalg, Lidl
Nærliggende lignende virksomheder
Fakta Fakta 2 km
Wika Meny Wika Meny 2 km Imponerende og flot butik.. Er svært imponeret over deres øl afdeling og kæmpe udvalg...
Føtex Føtex 5 km Man skal rundt om bygningen for at komme ind i dette supermarked. Supermarked er delt...
Netto Netto 5 km
SuperBrugsen SuperBrugsen 7 km Bortset fra en fejl i priserne, hvor jeg skulle i kiosken og få penge tilbage, så var...
Anmeldelser
Ærgerligt at ALDI lukker. Var i dag i ALDI i Ringsted, det var som sædvanlig en fin oplevelse. Dog lidt anderledes i dag! Vi fandt et par - meget gamle, snavsede, udtrådte herrekondisko - mellem varerne! Aj! Hvor langt kan man synke ned i slam. Forstår ikke at vedkommende, der jo har stjålet et par nye sko, vil være sig selv bekendt!!!!
Gode priser . Godt butik. Personalet er der kun lige . Hvad man kan forvente af en lavpris kæde . Hverken mere eller mindre.
Stor flot ny butik med masser af varer på hylderne
Rigtig god butik synd at den skal lukke
Gode tilbud som ofte er udsolgt efter få timer selvom de gælder en uge. Butikken fremstår flot og moderne. Butikken har solceller på taget og man kan i indgangspartiet se på en skærm hvor meget strøm de producerer lokalt og for hele Aldi. Flaskeautomaten ved indgangen er ofte fyldt eller ude af drift, der er tydelige spor af at folk ikke tømmer deres pant emballage inden det afleveres. Flot bake off afdeling med en masse brød til en fornuftig penge. Frugt og grønt holdes pænt, har endnu kun fundet frisk frugt og grønt. Personalet er for det meste venlige, men kan særligt i weekenden virke lidt trætte. Klart en butik på listen over ofte besøgt dagligvare butikker.
Frisk grønt, dejligt
Meget som andre aldi'er mange fine vare. Og dimser og gode ting til huset.
Virkelig søde medarbejdere, utrolig hjælpsomme, smilende og i godt humør, også selvom den ene medarbejdere ikke var helt på toppen, så var hun bare skøn. Butikken i Ringsted er så utrolig flot, har aldrig set sådan en flot, ryddelig og ren Aldi butik. Er klar et besøg værd
Stor og flot butik. Desværre var der alt for mange varer, der manglede priser. De var hverken på hylderne eller varerne.
Ved at være TOM
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik