facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Verisure Danmark A/S

Verisure Danmark A/S
Adresse: Hovedvejen 2, 2600 Glostrup, Danmark
Telefonnummer: 70 24 73 65
By: Glostrup
Rute: Hovedvejen
Gadenummer: 2
Postnummer: 2600


Åbningstider

mandag: 08.00–16.00
tirsdag: 08.00–16.00
onsdag: 08.00–16.00
torsdag: 08.00–16.00
fredag: 08.00–15.30
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Nærliggende lignende virksomheder
Elgiganten Elgiganten 2 km
Shark Gaming Systems Shark Gaming Systems 2 km Jeg har været kunde i 2 år og kan på ingen måde anbefale at være kunde hos sharkgamin...
POWER POWER 3 km Dårlig Dårlig og Dårlig service jeg har købt et samsung galaxy s 22 i Glostrup afdeli...
Anmeldelser
Svindelfirma!!nnHar med stort besvær fået opsagt min onkels abonnement, som han har haft siden 2013. Han har betalt 840kr månedligt for en service, som ikke engang er koblet til. Da jeg konfronterer dem med dette får jeg af vide, at de kan se signal fra hans hus og de tjekker jævnligt og alt er i orden. Jeg fortæller, at displayet hos ham er dødt. Hvortil svaret lyder, at det nok er displayet, som ikke virker. Så spørger jeg, hvorfor de så ikke har reageret på, at vi har været inde og ude af huset af flere omgange de sidste par måneder, hvis de får signal og de har testet flere gange i det område. Efterfølgende vil servicemedarbejderen tjekke med sin chef og vende tilbage. Da de vender tilbage lyder meldingen fra chefen, at det ikke er koblet til fra vores side, og så er der ikke så meget at gøre. Jeg synes, at det er under alt kritik, at der ikke bliver tjekket op på, hvorfor systemet ikke er sat til, når man nu betaler så mange penge for en service, og om grunden kunne være, at man ikke kan finde ud af det. Min onkel er en ældre herre, som desværre er blevet dårligere og dårligere med årene, så han har været en nem og belejlig kunde at have, da han ikke har vidst, hvad der er foregået og bare har ladet sit abonnement køre.nnDa de vender tilbage til mig, så tilbyder de ingen kompensation og fralægger sig al ansvar. Sikke en service ironi kan forekomme!!!nnJeg bliver så harm over, at man udnytter ældre i vores samfund på denne måde. De er ikke bedre end de mange andre telefonsælgere, som findes derude, og de burde skamme sig over, at have ladet min onkel betale så mange penge gennem årene for ingenting!!!
Jeg har været kunde i mange år og faktisk ret tilfreds da jeg var så uheld og sku bruge dem var de der 10-15 min efter . Men så er jeg ved at renovere og bygge til og efterspurgte det nye system ved døren som de nye kunder får, samt har set i TV. Mit er gammel og vil da gerne have det nye man se på TV. Det som de giver deres nye kunder. Det kunne bestemt ikke lade sige gør. “Man giver jo ikke ved døren” Og skifter ikke noget som virker. Sagde den unge mand som bestemt synes han havde ret og jeg nok mere en forkælet tøs. Jo jo det er nok rigtig , men igen hvem vil som gammel kunne ikke gerne skifte til det nye efter så mange år? Sagde jeg har skaffet jer to nye kunder og måske en mere. Hvorfor kan i ikke værne om de gode pålidelige kunder i har? Eller er I så store nu at hvis jeg skifter så betyder det intet ? For mange år siden gik i op i at være serviceminded og gøre kunder glad . Jeg forlanger ikke meget men efter så mange år synes jeg måske man også sku tilse se gamle kunder . Og som den unge mand sagde hvis jeg ville skifte så kunne de jo ikke holde/bestemme over kunderne. Men er det ikke en ide og gøre noget for dem man har, så man måske fik bedre omtale? Er godt nok skuffet over den behandling jeg fik i dag. Tænker nok samtalen er gemt i er velkommen til at høre den.
Hvis der kunne gives nul stjerner, så havde I fået -10. D. 22-6-23 sendte jeg en opsigelse på begge vores alarmer på mail og fik en auto bekræftelse på at I havde modtaget mailen. INTET skete.nVores alarm havde en fejl og der kom en teknikker ud, som, af mig, fik af vide at alarmen var opsagt, da han ringede ind fik han besked på fra jer at det kendte I ikke noget til. Der blev lovet at I ville ringe. INTET skete.nJeg ringede ind og sjovt nok var der intet i jeres system om disse henvendelser.nJeg lærte meget hurtigt at få medarbejderens fulde navn, så jeg kunne få fat på samme medarbejder, men åbenbart er det ikke en garanti på at tingene bliver gjort.nD. 11 januar, efter mange henvendelser, fik jeg endelig en bekræftelse på at jeg var opsagt d. 1-4-24nJa så burde historien jo ende der. MEEEEN nej så let skal det jo ikke være.nI marts opdagede jeg at I stadig opkrævede abonnement på det ene alarmsystem. Jeg ringede ind igen igen igen og fik endnu engang fat på en ganske venlig person som intet kunne se, men han kom frem til at anlægget var opsagt så jeg fik en mail om at det var okay at afvise betalingen i PBS. Dette fik jeg på mail d. 25-3-24.nDen 22-4-24 fik jeg et opkald om at I havde observeret et udfald på vores alarm.nJa det siger jo sig selv eftersom de blev pillet ned d. 25-3-24, så det har da også kun taget jer næsten en hel måned at opdage at der ikke er forbindelse. Denne person oplyste mig så om at abonnementet stadig var aktivt.nMen hvad ser jeg så?? I har sørme lavet en ny opkrævning over PBS for juni måned. Jeg ringer ind igen igen igen og er nok knap så tålmodig for nu er der jo kun gået 10 måneder siden første mail.nSjovt nok så kunne de kun se den henvendelse fra d. 25-3-24 og ikke alle de andre henvendelser.nNu har jeg endeligt igen fået en bekræftelse på at jeg er opsagt pr. d. 1-4-24nSå nu håber jeg at jeg aldrig skal ringe eller forholde mig til jer igen.nMen altså fra 22-6-23 til 29-4-24 det er måske jeres normale tidshorisont på en opsigelse?nI har spildt flere timer af min arbejdstid med jeres inkompetence, og gjort at alle vores ansatte aldrig vil vælge jer som alarmselskab. Så I har virkeligt gjort det grundigt med at pisse i nælderne.nJeg vil advare alt og alle mod jeres voldsomt dårlige service, og ikke mindst høje priser.
vi hade i går besøg af en vildt flink venlig og behagelig repræsentant som forklarede alt så enhver kunne forstå det. han var så professionel og satte alt udstyr op i en fart. han inddragelse enda vores nysgerrige datter på 8 år. en helt igennem dejlig og behagelig oplevelse. så stort tak til Johs han er et pragt eksempel af en medarbejder for verisur. vil klart anbefale verisur til alle. mvh familien dahlsen næstved.
ADVARSEL!!nTotalt bondefanget!!! Føler mig så snydt efter samtale med Verisure igår. Jeg har haft Verisure alarm, som erhvervsaftale siden 2019. Jeg har nu pr. 1 dec.flyttet adresse og har betalt for installering af et system, jeg tog med fra Verisure, til den nye adresse. Jeg er flyttet fra 140 kvm til 15 kvm. I den forbindelse, fortæller min installatør at jeg kan ringe ind, og få en bedre mdr. pris på abonnement. I den forbindelse, får jeg givet en pris, hvorpå jeg syntes det bliver alt for dyrt i forhold til mængden af alarmudstyret. Jeg gik fra 5 kameraer til 1 stk, og jeg har afleveret alt det andet udstyr til installatøren. Da jeg vil opsige mit abonnement, får jeg så at vide af medarbejderen, at hun lige har talt med sin leder, og at jeg nok ikke vidste at jeg har tegnet en 36 mdr. aftale....Ja, det har jeg så IKKE. Jeg har i forbindelse med flytningen fået at vide at flytningen af nuværende abonnement vil gå videre, så jeg fortsat ville kunne opsige mit abonnement.Jeg har været yderst tilfreds med selskabet før, og ved ikke lige hvad der er sket. Jeg har været kunde der siden 2019, og nu siger de til mig at jeg fortsat skal have dem 3 år endnu. Aldrig har jeg været ude for noget lignende, så derfor denne ene stjerne, i håb om at advare andre. Så længe jeg er kunde her hos Verisure, vil jeg fortsat lave denne anmeldelse.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik