facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Urania Cykler Rødovre

"Vi er din fagkyndige cykelbutik i Rødovre med et stort udvalg af cykler og med et stort cykelværksted. Vi ligger placeret på Roskildevej og hvis emnet er cykler, så tør vi godt at sige, vi er de bedste i området. Vores butik har højt til loftet, og vigtigst af alt, så er vores personale faguddannet. Cykler samt reparationer er af højeste kvalitet og vi kan udføre reparationer fra morgen til aften eller fra time til time, hvis behovet er for det. Er du på jagt efter en ny cykel kan vi hjælpe med alt fra almindelige cykler til elcykler. Når du handler hos os, kan vi blandt andet tilbyde dig rentefri finansiering, Fri Livstidsservice, landsdækkende bytteordning og naturligvis et stort og bredt udvalg i kvalitets cykler og tilbehør."
Adresse: Rødovre Stationscent 3 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 36 72 15 91
By: Rødovre
Rute: Rødovre Stationscent 3
Postnummer: 2610



relaterede søgninger: Ny cykel, Cykel butik, Fri cykler Skanderborg, Cykler Amager, Cykel Shop, Cykel priser, Cykler tilbud, Cykel Udsalg København
Nærliggende lignende virksomheder
Bike Box Bike Box 824 måler
Cykelland Cykelland 992 måler Uheldig punktering i Rødovre det kunne Cykelland heldigvis ordne med det samme til en...
Cykologen Cykologen 2 km Magen til dårlig service skal man lede længe efter... fuldstændig inkompetent ansat! ...
Bristol Cykler Bristol Cykler 2 km Kvalitetscykler og perfekte reparationer og eftersyn. Stor faglig ekspertise og masse...
Fri Cykler Fri Cykler 2 km
Rødovre Cykel Værksted Rødovre Cykel Værksted 3 km De er ikke reel med deres priser på repetition, den en dag siger det koster så og så...
Anmeldelser
Fri Bike shop på Roskildevej Fantastisk service. Dejlige mennesker og man får kaffe, hvis man har booket tid til reparation, mens man venter. Dejlig butik. Kan varmt anbefales Fem stjerner herfra
Som altid Super kvalitets betjening Sød og absolut venlig betjening
Fantastisk service, smil og humoristisk tilgang til det hele. Men dog meget kompetente medarbejdere med styr på sagerne Gode finansieringsmuligheder og fair priser!
Genialt concept med fri bikeshop , jeg har i går bytte til nyere el cykel, med lidt mere rækkevidde , og køre komfort. Man fik en ualmindelig god betjening inden jeg kørte derfra på ny cykel .
De ansatte i butikken har en rigtigt dårlig attitude, jeg kom ned og hilste pænt goddag og blev mødt af en mand som bare ville være sur og tvær, kan klart IKKE anbefales.
Service og vejledning i top, følge sig i gode hænder, dejlig afslappet betjening af Dennis. Kan helt klart anbefales
Værste kundeoplevelse nogensinde!! Aftalte en pris på 37.000 for to elcykler. Ekspedienten ringede to dage efter og sagde, at hans chef ikke vil acceptere den pris han havde givet. Salgsprisen var nu steget til 40.000,-. WHAT havde butikken forestillet sig man ønsker at handle med sådan et fortagende. Ekspedientens dårlige undskyldninger med, at han var stresset, er nærmest en fornærmelse. Så denne butik kan ikke anbefales. Fik heldigvis prøvet en elcykel hos BG-cykler. Her var viden om produktet på et helt andet niveau, ligesom kundeservicen.
I de 11 år jeg har boet i området, har jeg prøver 4 lokale cykelsmede i området, og Fri Cykler er helt klart de bedste. De er altid venlige og hjælpsomme, og når jeg skal bruge cyklen om eftermiddagen, "gør de hvad de kan". Og så er den klar når jeg kommer forbi og henter den. En enkelt gang var reparationen ikke landet helt perfekt, og så blev det rettet til med det samme.
Jeg har lige købt ny cykel, super service.Der bliver lyttet til dine behov og der er prøvetur.Jeg skulle bruge ekstraudstyr og det blev sat på inden for 1 time.
Problemer med cyklen fredag eftermiddag. Butikken skal have lavet værksted og har lukket hele ugen efter! Ingen problemer der, de tager cyklen ind med det samme og laver den. Super service, dygtige medarbejdere og god stemning.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik