facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bristol Cykler

"Din cykelhandler i Søborg hedder Cykelstyrken og hos os er du altid centrum. Placeret centralt på Søborg Hovedgade kan vores engagerede personale guide dig til lige den cykel du har brug for. Om det er en helt almindelige hverdagscykel, MTB eller noget helt tredje, bestemmer du. På værkstedet har vores dygtige mekanikere styr på cyklerne, og de kan med garanti få din gamle cykel op i gear igen. Vores mål er ikke at sælge dig hvilken som helst cykel, men derimod den cykel der passer til netop dine behov. For os er det også de små sejre i hverdagen, der tæller og vi vil være forrest i feltet sammen med dig. Du vil derfor mærke, at vores rådgivning har mere bund, mere kant, mere erfaring og mere ærlighed."
Adresse: Rødovre Centrum 224 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 36 41 84 78
By: Rødovre
Rute: Rødovre Centrum 224
Postnummer: 2610



relaterede søgninger: Cykel Søborg Hovedgade, Køb cykler, Ny cykel tilbud, Cykel Udsalg København, Cykler online tilbud, Jupiter Cykler, Kalles Cykler, New City Bike Time
Nærliggende lignende virksomheder
Cykologen Cykologen 11 måler Magen til dårlig service skal man lede længe efter... fuldstændig inkompetent ansat! ...
Fri Cykler Fri Cykler 506 måler
Bike Box Bike Box 823 måler
Urania Cykler Rødovre Urania Cykler Rødovre 2 km Fri Bike shop på Roskildevej Fantastisk service. Dejlige mennesker og man får kaffe, ...
Cykelland Cykelland 2 km Uheldig punktering i Rødovre det kunne Cykelland heldigvis ordne med det samme til en...
Rødovre Cykel Værksted Rødovre Cykel Værksted 2 km De er ikke reel med deres priser på repetition, den en dag siger det koster så og så...
Anmeldelser
Kvalitetscykler og perfekte reparationer og eftersyn. Stor faglig ekspertise og masser af kundeglæde og smil på læben. En fornøjelse at handle her. Kan klart anbefales.
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Johan /Bristol cykler. Jeg følte der var god tid og man kunne prøve cykler flere gange uden man følte sig til besvær iforhold til udvælgelsen af den "rette cykel". Jeg har købt en kildemose som jeg indtil videre er meget tilfreds med. Servicen i butikken var rigtig god, og Johan gav mig lidt oveni af tilbehør i påskens anledning. Flink fyr og min kæreste og jeg kommer helt sikkert igen. I kontrast var vi også forbi Fri cykler længere ned af søborg hovedgade, og der var slet ikke same tilstedeværelse, så vi gik hurtigt igen så vi følte os en smule til "gene".
Søborgs i særklasse værste cykelsmed. Selv simple 'reparationer' som skift af en slange kan de være flere dage om at udføre - og samtidig til en pris der er langt over andre. Den 'træthed' som facaden emmer af, fortsætter når man træder ind i butikken. Det er virkeligt et sted man bør undgå.
Bestilte udskiftning af kæde, bagtandhjul, bagskifter og udskiftning af en eger i forhjulet samt service på min citybike. De første fire ting blev foretaget til min fulde tilfredsstillelse, men service kunne godt være foretaget bedre, idet jeg måtte smøre både lås og støttefod samt skrue bagskærmen bedre fast, da jeg kom hjem med cyklen.
Vi købte en cykel hos Bristol cykler på Søborg Hovedgade til vores 11 årige dreng. Vi fik yderst kompetent råd og vejledning af Johan. Vi blev bedt om at komme tilbage ugen efter, så vi kunne få 20% rabat i anledning af Black Friday. Det behøvede de ikke at gøre, men viser blot , at man har med ærlige folk at gøre. Vi kan varmt anbefale Bristol cykler til alle. Vi kommer 100% tilbage igen, når der skal købes nye cykler til resten af familien.
Har handlet hos Bristol i mange år. Johan er ekspert i lynhurtigt at skaffe diverse specielle reservedele/løsdele hjem til mine små cykelprojekter-og der går altid kun et par dage. Super service.
Super professionel betjening ved køb af ny cykel. Gode råd vejledning og tid til alt.
Rigtige venlige og godt at min cykel blev pumpet.
Søborgs i særklasse bedste cykelsmed!
Virkelig god vejledning
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik