facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for The Harbour

The Harbour
"Nyd udsigten op af havneløbet i Københavns havn, mens du sidder i The Harbours smukke omgivelser og nyder restaurantens spændende internationalt inspirerede menukort.Restaurant The Harbour i København er forskudt i tre plan og designet i et moderne og minimalistisk snit, specielt udviklet til de fantastiske lokaliteter på Copenhagen Island."
Adresse: Kalvebod Brygge 53 , 1560 København
By: København
Rute: Kalvebod Brygge 53
Postnummer: 1560



relaterede søgninger: The Harbour menu, Copenhagen Island Hotel, Restaurant København, Copenhagen Island menu, Julemenu København, MASH København, Dansk mad København, Hotel restaurant København
Anmeldelser
Virkelig dejlig mad. Vi sad på terassen. Min ven fik burger med fritter og han syntes, at det var én af de bedste han har fået. Jeg fik fish 'n chips og det smagte virkelig godt. Fisken var tilberedt perfekt i lækker batter, fritterne var virkelig sprøde og der var en dejlig salat til. Utrolig sødt personale iøvrigt!
Dejlig betjening, passende mængder af mad, en rigtig god oplevelse
Startede godt, men.. maden var rimelig, betjeningen ikke eksisterende. Tallerkner blev ikke fjernet, selvom tjenerne stod og kiggede, og der blev ikke spurgt om dessert. Ret skuffende.
Fede værelser med balkon og god mad
Ret lækker mad, lidt fesen kaffe te og juice. Ingen smoothie. Buffeten var ineffektivt indrettet med tallerkenerne i den ene ende; de skal stå i midten!
Virkelig lækker mad i flot restaurant med god betjening og fint vidende personale.
Besøgt i forbindelse med Dining Week. God mad og hyggelig betjening.
Skønt sted med super betjening, dejlig mad i gode omgivelser
God mad.Høflig og opmærksom betjening.
Rigtig din mad og fin udsigt over vander
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til The Harbour med offentlig transport


Fisketorvet, Dybbølsbro (Kalvebod Brygge) 200 måler
7A
97N
Fisketorvet, Dybbølsbro (Kalvebod Brygge) 220 måler
7A
97N
Tivoli Hotel (Kalvebod Brygge) 300 måler
7A
Bryggebroen (Islands Brygge) 330 måler
991
992
Otto Busses Vej (Kalvebod Brygge) 340 måler
7A
97N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger The Harbour.

København restauranter

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Kalvebod Brygge 53 placering, hvordan kan jeg gå. The Harbour adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner The Harbour. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om The Harbour med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik