facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Telerepair

"Hos Telerepair Frederiksberg har vi i en del år serviceret, givet vejledning & hjulpet utrolig mange glade & tilfredse kunder med reparationer på alle typer smartphones, computere & tablets. Uanset om enheden er vandskadet eller har hard- eller softwarefejl, kan vi afhjælpe indenfor typisk 20-60 minutter. Vi reparerer alle typer iPhone og iPads men kan til enhver tid naturligvis også fixe Samsung, Sony, OnePlus, Huawei, HTC, Nokia og andet. Vi gør udelukkende brug af de absolut bedste reservedele på markedet og har et hold af nogle af Danmarks ubetinget bedste teknikere – netop så du & din enhed altid er i trygge hænder! De mange positive anmeldelser afspejler det høje serviceniveau vi altid fokuserer på og vi giver 24 altid mdr garanti"
Adresse: Falkoner Alle 22 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 70 60 55 90
By: Frederiksberg
Rute: Falkoner Alle 22
Postnummer: 2000


Nærliggende lignende virksomheder
BrugteiPhones.dk BrugteiPhones.dk 0 måler
Telenor Telenor 121 måler Service findes ikke hos telenor og de laver aldrig fejl????? De skulle sætte mit mobi...
Humac Humac 124 måler De er gode til at sælge. Skal du have service på dit produkt bliver du mødt af alt an...
Telia Telia 170 måler Fordi det er min lokale butik, en fysisk butik hvor jeg altid bliver budt velkommen ...
Humac Humac 1 km 1000 Tak for rigtig god Service Christian var inde i jeres Butik i dag torsdag og du ...
Anmeldelser
Helt sikkert et sted jeg benytte igen super service og super imødekommende medarbejdere
Mega god service! Næste gang jeg har en telefon der ska repareres så kommer jeg at bruge dem også. Personalet var meget kompetent.
Det kan vist roligt siges, at jeg ikke er særlig god til at passe på min telefon. Heldigvis er Telerepair altid klar til at hjælpe mig med god, hurtig og smilende service. Om det er home-knappen, skærmen eller en større omgang, så klarer de den med bravur. Kan varmt anbefale Telerepair!
Helt fantastisk service! De ved hvad de skal have for deres arbejde, men kvaliteten er derfor også sublim. Grundet sølle 10 minutters forsinkelse, satte medarbejderen et panserglas på oveni. Kvit og frit. Helt igennem fantastisk
Jeg har lige været forbi butikken i dag med min kæreste. Jeg spurgte om de kunne lave min Samsung Galaxy S6 mobil. Dock connectoren skulle udskiftes, fordi mobilen ville ikke oplade ved at det skal gøres af en professionel så skærmen ikke går i stykker. De sagde, at det kunne de godt gøre. Jeg kom 40 minutter tilbage med min mobil hjemmefra. Afleverede mobilen, de bad mig komme igen om 40 minutter. Jeg sad udenfor butikken og ventede. En af de to medarbejdere hentede mig 5 minutter inden jeg skal hente min mobil dvs. der var gået 45 minutter. Han sagde, at der er problemer med skærmen. Skærmen har blå pletter, som den ikke havde i forvejen. Hurtig sagde han at det ikke var hans skyld, det var sådan da han fik mobilen. Han løj mig lige i ansigtet. Åbentbart har han lavet en fejl. Vi snakkede frem og tilbage om det, han i ville ikke tage ansvar, så bad han mig om at gå tilbage i venterummet. Jeg ventede der i 20 minutter i håb om, at han ville lave alt, men nej, han kom ud gav mig telefonen, som ikke var lavet, med en nu defekt skærm. Så nu har jeg en defekt skærm og dock connector. Hvis jeg var dig, så ville jeg aldrig gå i den her butik. Regner med at klage over den her butik for at få erstatning. Jeg ved ikke om de har givet mig en anden defekt skærm eller bare smadret min pga. Manglende ekspertise. Please dont make a mistake, avoid this shop. Mvh Husein
Mellemlandet i Danmark og på vej hjem blev min OnePlus ødelagt. Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg fik at vide at jeg kunne få den færdigrepareret samme dag! Super service og fair priser. Tak for hjælpen!
hurtigt, nemt og fornuftige priser. Kan klart anbefales.
Jeg havde ingen anelse om, hvad der var galt med min telefon, men de var gode til at forklare og finde frem til problemer. Kunne få den tilbage dagen efter, selvom det var en stor reperation, der skulle bruges. Vil bruge dem igen og anbefaler også til andre.
Yderst kompetent butik. Har nu af to omgange fået fixet min telefon, begge gange til en helt fair pris og til tiden, hvilket er det jeg primært kræver af sådan en butik. Har anbefalet butikken til mine venner, og vil klart benytte mig af den i fremtiden om nødvendigt.
Fantastisk service. Yderst kompetent personale. Fik skiftet glas på ipad. Man får valget mellem kopi- eller originalt glas. Andre steder har de kun kopiglas. Kommer der helt sikkert igen næste gang jeg får brug for at få skiftet glas på det ene eller det andet.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik