facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Tandlæge Hanne Schierning

Tandlæge Hanne Schierning
Adresse: Ringstedgade 8, kld , 2100 København
Telefonnummer: 35 55 15 10
By: København
Rute: Ringstedgade 8, kld
Postnummer: 2100


Anmeldelser
Tandlæge Samtale til start, Det er rart. Præcise og hensynsfulde hænder, Her arbejdes der, med tænder. Tandeftersyn: renset og pudset tænder, Af klinikassistent og tandlæge, jeg kender. Tilslut: jeg betale, Med ny aftale. ~ Dennis Seifert
En meget positiv oplevelse. Jeg har holdt mig til Hanne og Tom på Holistisk Tandklinik i over 10 år, og hver gang har jeg været særdeles tilfreds. God stemning. Fornuftige priser. Pænt resultat. Og... Respekt for tændernes evne til at reparere sig selv. Et hul, som var på vej for 4 år siden, gik ganske rigtigt i sig selv. Nu er jeg da endnu gladere for Holistisk Tandklinik!
Nogle af de allerbedste tandlægeoplevelser jeg har haft i mit liv! Fine priser og utroligt rar stemning! :-D
Tak for perfekte behandlinger
Oversat af Google Dette sted er fantastisk. Jeg fik ordnet 3 hulrum uden smerte på 40 minutter. 3 hulrum. Og prisen var billigere end nogen anden tandlæge, jeg gik her i København. Original tekst This place is amazing. I got 3 cavities fixed with no pain in 40 minutes. 3 cavities. And the cost was cheaper than any other dentist I went here in Copenhagen.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Tandlæge Hanne Schierning med offentlig transport


Lille Triangel (Classensgade) 180 måler
23
Lipkesgade (Classensgade) 180 måler
14
23
Lille Triangel (Classensgade) 190 måler
23
Lipkesgade (Classensgade) 220 måler
23
Lille Triangel (Dag Hammarskjölds Allé) 290 måler
23

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Tandlæge Hanne Schierning.

København tandlæger

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Ringstedgade 8, kld placering, hvordan kan jeg gå. Tandlæge Hanne Schierning adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Tandlæge Hanne Schierning. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tandlæge Hanne Schierning med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik