facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for ABC Tandlægerne

ABC Tandlægerne
"ABC Tandlægerne er en moderne tandlægeklinik i Indre By. Vi er et team af erfarne tandlæger, tandplejere og en kirurg. Vi kan tilbyde alle former for moderne tandlægebehandlinger.Vi yder minimum 2 års fuld garanti på de udførte behandlinger samt 5 års fuld garanti på krone/bro-behandlinger.Vi bruger kun certificerede tekniske laboratorier og anvender de bedste materialer. Vores tandlæger og klinikassistenter videreuddannes løbende for at sikre, at vi er helt opdaterede med hensyn til nye tandlæge-behandlinger og -metoder.ABC Tandlægerne på Østerbrogade, København Ø, går ikke på kompromis med kvaliteten."
Adresse: Østerbrogade 54C , 2100 København
Telefonnummer: 35 42 01 38
By: København
Rute: Østerbrogade 54C
Postnummer: 2100



relaterede søgninger: ABC Tandlægerne afbud, De fem smil booking, DentalSuite, Patientportal DentalSuite
Anmeldelser
Jeg følte mig ovenud " ventet og velkommen" , personlig, fantastisk og hurtig service af alle tilstedeværende personaler, i klinikkens nye, utroligt smukke, moderne og effektive lokaler. Bedre oplevelse fås simpelthen ikke. Jeg glæder mig til næste gang hos disse søde, imødekommende kvinder.
Lene er en fantastisk dygtig tandlæge, der udtrykker stor sympati og respekt for folk med tandlægeskræk. Tandlægeskrækken slipper jeg nok aldrig helt af med, men hun forstår at mindske den væsentlig. Jeg har anbefalet ABC tandlægerne til 5 personer, der alle nu er kunder hos dem, og alle er vældige tilfredse.
Virkelig professionelt og skønt sted. Meget dedikerede ansatte der virkelig får en til at føle sig tilpas. Ingen usikkerhed omkring mit ret store indgreb på tænderne. Kun plusser herfra +++
Altid tip-top oplevelse....5 flotte stjerner herfra.
Jeg har kun godt at sige. Som en tandlæge, eller for den sags skyld enhver service funktion, burde være. Stedet har venlig og imødekommende personale hele vejen rundt. Lene og Co er fagligt dygtige og akutte ting rummes af stor grad af fleksibilitet. Priserne er gennemsnitlige og de nye lokaler er lyse og moderne.
Behandling hos den nye tandlæge hos ABC tandlæger - Emilie - er world class. Hun har været hos en børnetandlæge, og det kan mærkes. Hun er guld værd for folk med tandlægeskræk, hvilket jeg har. Hun forklarer alt stille og roligt, hun tager sig god tid, hun er mega forstående og meget omsorgsfuld. Det er så dejligt! Og så får man ikke alle mulige ekstra-regninger og skal bekymre sig om, hvorvidt det er fair - de er mega fair med priserne og behandlingerne, så man har komplet ro i sjælen.
Et tandlægebesøg er ikke nødvendigvis dagens dejligste minutter. Men jeg har altid forladt ABC-Tandlægerne på Østerbro med dagshumøret i behold. Yderst behagelig og professionel behandling lige fra reception til “borebisse”. Kan varmt anbefale stedet ; Mika, Søborg.
Forrygende tandlæge, med empati , dygtig, har fuld tillid til Lene, hendes assistenter er altid søde og hjælpsomme mange hilsner Elsa Magnusson
En god professionel behandling og rådgivning, uden noget ekstra, som det bør være. De er flinke og venlige.
Altid meget professionel behandling af søde og venlige behandlere. Vil til enhver tid give klinikken min bedste anbefaling!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til ABC Tandlægerne med offentlig transport


Lille Triangel (Classensgade) 140 måler
23
Lille Triangel (Classensgade) 140 måler
23
Trianglen St. (Nordre Frihavnsgade) 240 måler
14
Lille Triangel (Dag Hammarskjölds Allé) 240 måler
23
Lille Triangel (Øster Farimagsgade) 240 måler
14

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger ABC Tandlægerne.

København tandlæger

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Østerbrogade 54C placering, hvordan kan jeg gå. ABC Tandlægerne adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner ABC Tandlægerne. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om ABC Tandlægerne med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik