facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for T.P. Kød

Adresse: Rugvænget 52 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 51 74 74 16
By: Taastrup
Rute: Rugvænget 52
Postnummer: 2630


Nærliggende lignende virksomheder
Al Sultan Product Al Sultan Product 668 måler
Slagter John og Lise ved Flemming L Slagter John og Lise ved Flemming L 992 måler Hold nu op en flot kødpakke vi har købt Og lækkert medisterpølse jeg vil nu kalden de...
Anmeldelser
Uden tvivl den bedste halalslagter i Storkøbenhavn, hvis ikke hele Sjælland. Betjeningen er altid venlig og servicen er hurtig, selvom butikken for det meste har mange kunder i forvejen. Kødet er lækkert og friskt.
By mistake I was charged 160 DKK extra which I realized after getting home. I called them, they immediately refunded. Great service. I will taste the meat and write again. Edit: Meat tastes great. I hope I could give more stars.
Måske findes der et sted i Danmark en slagter som er lige så god, men der findes ikke en, som er bedre. Hos Høje Taastrup slagter kan man efterhånden finde det meste hjertet kunne begære; virkeligt bredt udvalg af kvalitets kød- og mælkeprodukter, der altid er friske. Derudover er de rigtigt gode til at følge op på højtiderne, samt de nyeste trends, hvilket gør at man får en overraskelse hver gang man besøger butikken. Sidste gang var det tyrkiske sesamringe fra Simitsarayi. Buttiken er ren og pæn, personalet smilende.
Altid skønt betjening og fantastisk gode varer og så gode råd med på vejen
Bedste kød kvalitet i Danmark.
Venter en halv time i kø, når det bliver min tur og jeg fortæller hvad jeg skal have, så siger han til sin medarbejder på tyrkisk de er tyrker tage dem i stedet for, hvor derefter han siger til mig du kan bare vente, jeg venter så, tænkte ikke mere over det, men så vælger de og tage andre kunder efter mig. fuldstændig uacceptabelt service føj for satan. Jeg lod mærke til at de valgte selv deres kunder selvom de har "nummer system". Service skal man lede længe efter.
Rigtig god og frisk halal kvalitet på fersk kødvare. Har handlet der en del gange, og er ikke skuffet over kvaliteten. Det er lige meget om det er reelt stykke eller hakket kød.
Den bedste slagter til dato!
De har meget gode og friske kød
Jeg fik noget hjemmelavet sucuk med hjem idag og det smagte rigtig godt. De sagde at det var noget de tester inden de får det som fast produk jeg anbefaler stærkt at de bare sætter det som fast vare i butikken. Både en mild og en stærk.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik