facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Slagter John og Lise ved Flemming L

Adresse: Taastrup Hovedgade 66 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 43 99 01 34
By: Taastrup
Rute: Taastrup Hovedgade 66
Postnummer: 2630


Nærliggende lignende virksomheder
Al Sultan Product Al Sultan Product 923 måler
Blåkildeslagteren Blåkildeslagteren 969 måler
T.P. Kød T.P. Kød 992 måler Uden tvivl den bedste halalslagter i Storkøbenhavn, hvis ikke hele Sjælland. Betjenin...
Anmeldelser
Hold nu op en flot kødpakke vi har købt Og lækkert medisterpølse jeg vil nu kalden den for byens bedste
Bestilt en flæskesteg på 3 kg. Synes ikke det ligede en på 3 kg og nej var kun på 2,5 kg. Så måtte ud at købe en flæskesteg mere i Netto. -+ 100 g havde været ok. Så kommer ikke der mere. Så til juleaften...IIIIIHHHHHHHH
Jeg har handlet i butikken siden omkring 1970 og har altid fået pragtfuld mad og god betjening, i denne weekend fik vi take-away mad: koldt bord med lune retter, og det var den skønneste mad, alt selv de lune fiskefileter var helt perfekt. Det kan absolut anbefales.
Virkelig ringe. Var nede og købe 6 STK smørrebrød i tirsdags og alt brød var muggent med de hvide prikker på billede er uploadet hertil også Da vi tager fat i dem efterfølgende, påstår de at det er smør og udleverer virkelig dårlig service derfra. Selv da vi viser billederne, nægter de at de har lavet en fejl. Havde man fra virksomhedens side håndteret dette korrekt kunne dette være undgået men føler at budskabet skal deles så andre ikke ender i samme situation.
Da det er første gang vi besøgte John og Lise slagter, er vi ikk bliver skuffet. Vi er vand til mad fra Tølløse slagteren som var en god kvaliteten. Vi søgte en slagter med samme kvalitet som vi havde i Tølløse hos John og Lise er ind til nu godt deres pålæg er godt leverpostejen er god.
Har handlet der i mange år har altid været meget tilfreds samtidig er der også en god stemning i butikken
Her får du en service langt over normalen , kan ikke rose dem nok , kører gladeligt fra Vordingborg kanten ind og handler et sted hvor service kvalitet og pris , passer perfekt sammen , har du ikke smagt deres biksemad , ja så er det med at starte bilen og komme afsted , fås ganske enkelt ikke bedre. Pålægget er frisk lækkert og veltillavet og deres hakkede kød smager så englene synger , godt arbejde.
Blev skældt ud af anden kunde. “Skal det tage 5 minutter at handle for 200,- kr?” Ingen reaktion fra ekspedienten! Meget ubehagelig situation. Havde det været min butik var den overfusende kunde blevet sendt ud med besked om at komme igen når man har lært at opføre sig ordentligt.
Hvis de ansattes arbejdsmiljø vægtes den mindste smule, skal denne virksomhed ikke støttes… føj for pokker!
Meget lækkert smørrebrød til rimelige priser. Der var lagt ekstra bund i bakken så alle stykker smørrebrød stod fint, efter hjemtransport. Alt i alt et super godt sted at købe smørrebrød.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik