facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sixt

Adresse: Krystalgade 22 , 1172 København
Telefonnummer: 32 46 29 32
By: København
Rute: Krystalgade 22
Postnummer: 1172



relaterede søgninger: Sixt afbestilling, Sixt depositum, Sixt Aarhus, Sixt Hellerup, IWMR Sixt, Sixt email, Sixt Porsche, Sixt Bergamo
Anmeldelser
Du tror du booker én bil til én pris. Når du så kommer frem, henviser de til, at man jo blot booker noget lignende. Men ikke nok med at det gik fra Jeep til Seat, så steg prisen 2000,-. Det er go gammeldags røvrenderi.
Altid et eller andet galt når der lejes hos Sixt. Foretrækker helt klart AVIS.
Super betjening af Nicolas ved afhentning. Let at aflevere, OK pris
Desværre en vurdering der ligger under middel. Dette grunder at der bliver lagt rigtig meget ansvar på kunden og får ikke at nævne den ekstra regningen der så kom bagefter. Køretøjet var registreret sendt afleveret af SIXT. Køretøjet blev afleveret efter lukket tid og nøglen blev lagt i en boks inden leje tiden var udløbet. Hvilket jeg ikke havde mulighed for at bevise, jeg var heldig at service center var åbent på den måde kunne bevise det. Der må være en procedurer for at kunne kan registrerer af levering af køretøjet efter lukke tid. Der var angivet forkert kilometertal på lejekontrakt af SIXT, hvilket man som kunde antager at dette er korrekt noteret. Hvilket bunder ud i af at der kom ekstra kørte kilometer og der med en ekstra regning, som jeg skulle bevise igen. Der var påfyldt ekstra brændstof i køretøjet selvom jeg havde fyldt tanken til renden, det er mig uforstående hvordan man kan påfylde en allerede fyldt tank. Der kom en ekstra regningen, hvilket igen skulle bevise. At man skal bruge tid og ressourcer på at efterbevise og bevise for at undgå de ekstra regninger er ikke det man forventer at et selskab som SIXT. Man oplever at kunden komme til sidst og ikke først. Jeg vil hvertfald næste gang kigge på andre aktører på markedet, der må være en nemmer måde at leje et køretøj!
Lad/uoplagt service ved fornyelse af mini-leasing kontrakt samt ved aflevering. Måtte ikke selv være med ved gennemgang af bilen. Efter 5 måneders lejeperiode opkræves mere end 8.000,- for to minimale ridser på fælge. Med den tolerance for almindelig slitage vil jeg aldrig benytte mig af mini-leasing hos SIXT igen.
Hold jer langt væk! Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice som fra SIXT i dag. Havde bestilt og forudbetalt for hele lejen af bilen via deres hjemmeside. Da jeg kommer ned i afdelingen får jeg at vide at de ikke vil udleje bilen til mig alligevel og begrundelse er at jeg bor til leje og derfor har skrevet C/O med min udlejers efternavn i min adresse, da viceværten i opgangen endnu ikke har fået mit navn på dørtelefonen. Jeg har aldrig haft en udestående regning og har aldrig været registreret i noget debitor register. At manden bagskrænken så kræver at jeg betaler for 3 dages leje er fuldstændig uhørt. MAGEN TIL BONDEFANGERI!!! Hvis jeg kunne give minus stjerne ville jeg.
Kundeservice helt i top! Fik en nærmest ny bil, og den var ren og fin. En tryg og perfekt timet oplevelse, og hvor alt papirarbejdet var minimeret og digitaliseret så det var en hurtig og nem ekspedition at få bilen udleveret. Kan kun anbefale SIXT!
Fik udleveret en bil med defekt air-conditon anlæg og måtte køre fra København til Silkeborg i 30 graders varme. En særdeles ubehagelig tur. Bilen blev dog ombyttet dagen efter til en, hvor alt fungerede i Billund Lufthavn. Det er ganske enkelt ikke i orden at få udleveret en defekt bil.
Fik super service, og stor tak til den italienske pige, som var behjælpelig med at returnere min glemte tegnebog. Alt var ok og uden problemer.
God service, dog skal man være lidt skarp på kontrakterne og forhandlingerne hvis man skal have noget ekstra ud af dem såsom vinterdæk selvom du leaser en bil i 4 måneder igennem vinteren
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sixt med offentlig transport


Teglgårdstræde (Nørre Voldgade) 230 måler
5C
94N
Nørreport St. (Nørre Voldgade) 310 måler
5C
Nørreport St. 310 måler
802
803
804
805
806
A
B
Bx
C
E
H
IC
ICL
RE
Teglgårdstræde (Nørre Voldgade) 320 måler
5C
94N
Nørreport St. (Nørre Voldgade) 340 måler
14
350S
94N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Sixt.

København biludlejning

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Krystalgade 22 placering, hvordan kan jeg gå. Sixt adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Sixt. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sixt med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik