facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sats

Sats
Adresse: Gentoftegade 35, 1. Sal, 2820 Gentofte, Danmark
By: Gentofte
Rute: Gentoftegade
Gadenummer: 35
Postnummer: 2820


Åbningstider

mandag: 05.00–23.00
tirsdag: 05.00–23.00
onsdag: 05.00–23.00
torsdag: 05.00–23.00
fredag: 05.00–23.00
lørdag: 05.00–23.00
søndag: 05.00–23.00

Nærliggende lignende virksomheder
Arca - Arca - "Posthuset" 634 måler Rigtig fint CrossFit center. Men ligesom cfc fabrikken, kunne stedet godt bruge en kæ...
PureGym PureGym 1 km Adgang over DK. Ingen undskyldning for ikke at få trænet.
Anmeldelser
Tildels rimeligt træningscenter morgen og formiddag, men derefter går det ned ad bakke. Aften er forfærdelig: råbende grupper af unge drenge, som mest af alt bruger Sats som ungdomsklub. Men det værste er nærmere, at der er møgbeskidt om aftenen - især toiletter og baderum. Der ligger en del snus og uld fra sokker i baderum som skal forceres - og ingen svaber gulvet hverken personale eller brugere. Sauna og dampbad lukket er klamme efter en hel dag med sved. Folk benytter deres egne regler med hensyn til sauna fx at holde uofficielt gus med musik i sauna, så andre ikke kan komme til uden at stinke af pebermynte. Træningsarealet er også pænt minimalt fx ingen Precor maskiner eller lignende. Ventilation er nærmest altid slukket sikkert for at spare strøm, hvilket betyder at luften er tung i omklædning - især i baderum driver vandet ned af vægge og vinduer. Luften er i hele taget dårlig i træningsarealet - og dertil lugter der ofte af cigaretrøg og bilos, som kommer nede fra parkeringskælder pga. gennemtræk glasdørene står typisk helt åbne. Der mangler også en hel del i forhold til tidligere under Fitnessdk fx. gratis kaffe. Kvaliteten er bare faldende, og klientellet går i den forkerte retning: flere suspekte typer om aftenen og det er ikke dem fra Gentofte.nnDårligt træningscenter!!!
Oplevelsen af SATS går stødt ned af bakke. Linoleum i træningsområde er hullet. Maskiner står med ude af drift skilt i 3-4 uger, uden at blive repareret. Bruserne i badeområdet er uden tryk.nnPersonalet er såmænd søde og hjælpsomme, men der sker bare ikke noget.
Rengørring og vedligeholdelse halter desværre for tiden
Der er ofte mange defekte løbebånd , motionscykler mm. I længere perioder ad gangen. De virker ligeglade, når man henvender sig om disse problemer. Fx. Ud af 5 motionscykler er de 3 i stykker.
Generelt et virkligt godt center. Har trænet her i over 2,5 år nu og er blevet alt for vant til både dampsauna og almindelig sauna. Maskinerne er dog gamle, men det gør ikke noget i alle tilfælde. Der kommer nyt udstyr en gang imellem og der er en hyggelig atmosfære. Også mega lækkert med terasse hele vejen rundt.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik