facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for PureGym

PureGym
Adresse: Lyngbyvej 317, 2820 Gentofte, Danmark
By: Gentofte
Rute: Lyngbyvej
Gadenummer: 317
Postnummer: 2820


Åbningstider

mandag: 05.00–00.00
tirsdag: 05.00–00.00
onsdag: 05.00–00.00
torsdag: 05.00–00.00
fredag: 05.00–00.00
lørdag: 05.00–00.00
søndag: 05.00–00.00

Nærliggende lignende virksomheder
Sats Sats 1 km Tildels rimeligt træningscenter morgen og formiddag, men derefter går det ned ad bakk...
Arca - Arca - "Posthuset" 2 km Rigtig fint CrossFit center. Men ligesom cfc fabrikken, kunne stedet godt bruge en kæ...
Anmeldelser
Adgang over DK. Ingen undskyldning for ikke at få trænet.
Meldte mig ind i dag. Sidder nu og kigger efter alternativer. Meget små lokaler til for mange mennesker kl 21:00 selv om aftenen. Udstyret er en blandet samling af forskellige mærker og de fleste bænke er så skæve at de står klodset op på mindre vægtskiver. Der er meget lavt til loftet, og man får kælder vibes og luften er trykkende og indelukket.nnHvis prisen var tilsvarende billigere end velfungerende centrer, så var ovenstående tilforladeligt. Men 240kr for et kælder gym uden faciliteter er en joke.
Det er dejligt med alt det nye udstyr. Og mere af alting
Mørkt, gammelt og møgbeskidt center! Maskinerne er gamle, slidt og decideret ulækre. Bade- og omklædningsfaciliteterne er en skændsel og det lugter meget grimt. Desuden var flere skabe brudt op! Stor mangel på basale ting som bænke, squat-racks og løse håndvægte mm. Bestemt IKKE anbefalesværdigt - og lad værdierne ligge derhjemme!
Træning er blevet en del af mit hverdag og FW er stedet hvor jeg sveder og bløder indtil jeg ikke kan mere.nDe fleste FWs er åben til kl. 22.00 nogle til kl. 24.00 derfor der er ingen undskyldninger for ikke at nå sin træning...medmindre man er syg så godt man holder sig væk!nTjek i app'en og se hvor belastet din FW er, det hjælper med at planlægge sin træning.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik