facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Rumbles

Rumbles
"Bøff Burgerbar Valby leverer altid kvalitets takeaway til en overkommelig pris. Vi laver vores burgere på de bedste råvarer, hvor du nemt og hurtigt kan bestille online. Bøff i Valby blev åbnet i efteråret 2018 med et brag af en fest. Vores burgerbar i Valby finder du på Gammel Køge Landevej 22Y i Valby. Bøff i Valby betjenes til daglig af vores lokale dream team, der giver dig et smil med på vejen og en god oplevelse. I restauranten i Valby kan du nyde din burger i vores skønne udendørs område eller tage din mad med på farten."
Adresse: Gammel Køge Landevej 22 , 2500 Valby
Telefonnummer: 71 74 71 36
By: Valby
Rute: Gammel Køge Landevej 22
Postnummer: 2500


Åbningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 11:00-22:00
Søndag: 11:00-22:00

Nærliggende lignende virksomheder
Café Emil Café Emil 680 måler Der er virkelig noget rod! Meget mørkt, halvdelen af belysningen virker ikke og der e...
Halifax Halifax 730 måler Alt for dyr i forhold til hvad der gives. Deres lokale er fantastisk dog, det er rumm...
Phenix Corner Phenix Corner 809 måler Købte idag 22.08.20. 3stk pizza, som så godt ud, men da jeg sat mine tænder i det,...
Midt Cafe & Restaurant Midt Cafe & Restaurant 833 måler Det var en at de bedre oplevelser, da min familie og jeg fik lyst til stegt flæsk med...
Burger King Burger King 922 måler Kom sent på denne Burger King i Valby ved ca. kl. 20. Omkring 10 mennesker og 3-4 per...
Kebabsnedkeren Kebabsnedkeren 2 km Jævnt dårligt hele vejen rundt. Færdig indkøbt kød, dressing og brød.
Anmeldelser
Vil gerne rose stedet for de flotte estiske burger, det hverken en god eller dårlig burger - meget basic. Dog er prisen lige i den høje ende i forhold til kvalitet på burger i København. Bollen er for kedelig og tør til den pris.
Jeg har handlet hos jer 2 gange og oplevelsen er desværre det samme begge gange. Burgerne ser rigtig gode ud, men de smager bare af intet specielt. Fritterne var kolde og til den pris det koster, er det bare ikke godt nok.
Deres burger er fantastiske, bøffen er stor og saftig med god smag. Pomfritterne er sprøde. Portionerne er store. Betjeningen er venlig og imødekommende. Kan varmt anbefales.
Bestilte ekstra kylling i burgeren for 25,- Men der var kun 3 små stykker ligesom på jeres billede, hvor er det ekstra jeg betalte for?? Det var i forvejen dyrt for sådan en kedelig burger
Consistent og lækre menu muligheder til gode priser i forhold til menu. Personlig favorit er deres chili kyllingeburger, dog kunne den virkelig bruge noget mere salat. Deres “snacks” er dog lidt for dyre, og undgå deres normale kylling burger hvis du ikke er en fan af 3 kyllinge sticks i en burger. Ud over det, er det faktisk nok en af de bedste burger steder i valby.
BESTIL ALDRIG HER FRA Der var engang det her sted var godt. Nu har jeg to gange bestilt hvor vi ikke fået det mad vi har betalt for manglede mange ting. De vil ikke sende maden igen eller give os vores 400 kr. tilbage.
Det var vores første gang på Bøff og det bliver ikke sidste gang. Hold nu op de smagte ekstrem godt. Den bedste burger mm*****. Super god og venlig betjening. Kan varmt anbefales
Bøff Burgerbar: God mad som trækkes ned af haltende service 3/5 Bestilte en Oswald Burger menu med extra bøff, pomfritter, chili cheese tops og chilimayo. Burgeren var saftig og smagfuld. Pomfritterne var sprøde, kunne have haft en smule mere salt. Servicen var desværre dårlig denne dag. Havde bestilt maden til afhentning. Når jeg ankom havde de slet ikke modtaget ordren på deres system og jeg skulle præsentere bevis for min bestilling. Efter dette gik de ind bagved for at tilberede ordren. Jeg kaldte ud til dem flere gange, samme gjorde deres leveringsmedarbejder, ikke hørt og intet svar. Fik endelig maden 20 min efter aftalt afhentningstidspunkt, de tilbød så en extra cola dåse på vejen. Fin mad, ærgerligt servicen kan halte lidt Rumbles: Super god oplevelse, service og mad! 4/5 Første besøg - men absolut ikke sidste. Burgerne er saftige og smagfulde, og pomfritterne var dejlig sprøde. Ville klart anbefale at enhver prøver deres burgere da de smager fantastisk og er relative billige sammenlignet med andre konkurrerende restauranter.
Deres kyllinge burger er super lækker og virkelig gode fritter. Vi hvade også bestilt en oksekøds burger, som også var udemærket, men klart kyllingeburgeren der var bedst!
At man skal vente 40 minutter i butikken EFTER estimeret afhentningstid, når man har bestilt via hjemmesiden, er under al kritik. At det så bliver fremstillet som om, det skulle være kundens fejl, gør det hele værre. Jeres egentlig udmærkede mad, redder de to stjerner.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Rumbles med offentlig transport


Kirsten Walthers Vej (Gammel Køge Landevej) 20 måler
1A
4A
Kirsten Walthers Vej (Gammel Køge Landevej) 120 måler
1A
4A
Toftegårds Plads (Gammel Køge Landevej) 260 måler
11
133
1A
23
4A
Peder Hjorts Vej (Vigerslev Allé) 290 måler
11
133
23
Toftegårds Plads (Vigerslev Allé) 310 måler
11
133
23

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik