facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Burger King

Burger King
"Well-known fast-food chain serving grilled burgers, fries & shakes, plus breakfast."
Adresse: Ellebjergvej 142 , 2450 Valby
Telefonnummer: 50 76 80 08
By: Valby
Rute: Ellebjergvej 142
Postnummer: 2450


Nærliggende lignende virksomheder
Sjælør Kebab og Burger House Sjælør Kebab og Burger House 541 måler Deres kebab/shawarma er klart en budget kebab ift. smagen. Desværre er prisen for høj...
Rumbles Rumbles 922 måler Vil gerne rose stedet for de flotte estiske burger, det hverken en god eller dårlig b...
La Stella La Stella 1 km Vi bestilte to salatpizzaer og jeg kan ikke komme i tanke om noget pizzeriaet skulle ...
Café Emil Café Emil 2 km Der er virkelig noget rod! Meget mørkt, halvdelen af belysningen virker ikke og der e...
Yousef's Spisested Yousef's Spisested 2 km Det er den mest mangelfulde tilberedning på en simpel omgang pomfritter. Kr 50.- for ...
Halifax Halifax 2 km Alt for dyr i forhold til hvad der gives. Deres lokale er fantastisk dog, det er rumm...
Phenix Corner Phenix Corner 2 km Købte idag 22.08.20. 3stk pizza, som så godt ud, men da jeg sat mine tænder i det,...
Mont D'or Grill Mont D'or Grill 2 km Hold jer langt væk det er ikke det værd, Manden kan ikke lave mad og snyder sine kund...
Midt Cafe & Restaurant Midt Cafe & Restaurant 2 km Det var en at de bedre oplevelser, da min familie og jeg fik lyst til stegt flæsk med...
The Taco Shop 4 The Taco Shop 4 2 km Vi bestilte tre børnemenuer med oksekød. Vi fik at vide at de var løbet for oksekød o...
Kebabsnedkeren Kebabsnedkeren 3 km Jævnt dårligt hele vejen rundt. Færdig indkøbt kød, dressing og brød.
Becca Dora Becca Dora 3 km
Anmeldelser
Kom sent på denne Burger King i Valby ved ca. kl. 20. Omkring 10 mennesker og 3-4 personale. Søde, rolige og imødekommende personale og hurtig betjening. Dejlige smagfulde og sprøde fritter men en kold! Whopper burger :... Ville ikke bede om en ny, da jeg tænker, at det er deres procedure at have halvlunkne Whoppere liggende. Lidt ærgerligt for det er faktisk et dejligt sted også at spise der med venner og familie.
Vanvittigt langsom betjening!!!!! Kunne se tre fra personalet bare står og taler i køkkenet. Øv oplevelse! Håber mine burgere er varme, hvis du når at komme i dag.
Mere elendig mad og personale kan man ikke finde i 2022 ..unge der ikke ved hvad hygiejne og service er ..Luk Lo,tet .
Høfligt og venligt personale. I forhold til rengøring kan det best beskrives som uhygiejnisk her i blandt deres indedørs legeområde. Ydere mere reklamere de for produkter som de ikke kan sælge, og hvergang jeg ville købe en milshake er deres milkshake maskine i stykker. Dette er sket periodisk over 6 måneder. Når de bliver gjort opmærksom på problemerne har de hverken, tid, løst eller mulighed for at ville løse det her fralægger de sig et hvert ansvar.
Ofte meget beskidt og underbemandet. Redigeret: Denne Burger King er blevet meget værre! Ventede over 15 min på to cheeseburgere men's kunder der kom efter mig fik deres. Medarbejderne virker ikke til at have styr på ordrene. Hertil kommer en meget upersonlig service.
En af mine favorit Burger King. Fritterne er /altid/ slatne og kolde, men deres personale er søde og venlige. Lokalerne er hyggelige, du skal dog være parat med nogen småpenge til de mange tiggere som kommer her. Rimelig løst sted med muntert personale som ikke ser ilde til en anmodning om nogen friske pomfritter eller en specialbestilling hvis det er det du er til. Men ellers bliver alting eksekveret lidt slattent. Og det er faktisk lidt et plus. Føler mig godt tilpas her.
De "glemte" mine pomfritter for tredje gang, da jeg bestilte take away hos burger king i spinderiet, det eneste positive jeg kan sige om stedet er at de kører samme tilbud som andre burger king restauranter. Man kan ikke finde plads uden folk går forbi og kigger på en spise. Larm fra selve spinderiet og Valby station hvis der er myldretid kan man ikke spise i fred. 1 ud af 5 stjerner.
Der er meget stor forskel på Burger Kings restauranter. Burger King ved Fördepark i Flensborg leverer altid over middel, nogle gange helt i top, ligesom at Burger King i Nyborg også er god. Prøvede ved et tilfælde i går Burger King i Spinderiet Valby. Bollen var for en gangs skyld varm, burgeren lignede præcis den på billedet og alle smagsløg stemte perfekt sammen. En af de bedste oplevelser med Burger King i mere end 30 år! Håber I holder kvaliteten, hver gang!
Tager til burger King Ellebjerg, de fejler som sædvanligt altid noget men idag laver de slet ikke mad!! Mine børn insisterer på Burger King så tager i spinderiet istedet. Kommer hjem og opdager at næsten halvdelen af min ordre mangler bogstaveligt talt! Går tilbage men istedet for en undskyldning bliver man mødt med en attitude som om man lyver!! De erstatter maden men brokker sig over at jeg har glemt de pomfritter der skulle være opgraderet til twisters med de 2 andre menuer!! Godt nok småligt at brokke sig over nogle sølle pomfritter efter den hovedpine de giver deres kunder!! Jeg lader dem så beholde pomfritterne fra børnemenuen som jo er det samme. Får lov til at betale for opgraderingen og 2 Mayo efter alt det kaos de har lavet! Imellemtiden har mine børn spist andet. Ærgerligt. Finder så ud af at de stadig har glemt legetøjet og sugerør! Seriøst??! Det handler ikke om legetøjet eller lidt småpenge men den elendige service man får!! Jeg elsker deres mad, men ved ikke om jeg har lyst til at spise hos dem igen efter denne oplevelse!
Nu har jeg været der 20-35 gange i løbet af 3 år, udskiftningen af af personale er stort og der er stor forskel på service. Maden er til tider tæt 4* sjælent men jeg har aldrig fået noget sprødt med kylling og der er halve løg i brugeren. Oftest er maden for at sige det pænt, lunkent. Heldigvis flytter jeg om en uge.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Burger King med offentlig transport


Folehaven (Gammel Køge Landevej) 60 måler
1A
4A
Gl. Køge Landevej (Ellebjergvej) 80 måler
23
97N
Gl.Køge Landevej (Folehaven) 150 måler
1A
23
Folehaven (Gammel Køge Landevej) 160 måler
4A
97N
Ny Ellebjerg St., Grønttorvet 220 måler
1A
4A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik