facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Park Bio

Park Bio
Adresse: Østerbrogade 79 , 2100 København Ø
Telefonnummer: 35 38 33 62
By: København Ø
Rute: Østerbrogade 79
Postnummer: 2100


Åbningstider

Mandag: 15:30-21:30
Tirsdag: 15:30-21:30
Onsdag: 15:30-21:30
Torsdag: 14:00-21:30
Fredag: 10:00-21:30
Lørdag: 11:00-21:30
Søndag: 11:00-21:30


relaterede søgninger: Empire Bio, BIO Nordhavn, BIG BIO Nordhavn, Park Bio job, Park Bio Frederikssund, Grand bio, Park Østerbro, Biograf København
Nærliggende lignende virksomheder
Posthus Teatret Posthus Teatret 3 km Altid en fornøjelse med comedy på Posthus Teatret. Hyggeligt sted og venlige ejere
Planetarium Planetarium 3 km Jeg og min familie ønsker en mere praktisk hands-on oplevelse i forbindelse med udfor...
Byens Lys Byens Lys 4 km Christiania biograf som også rummer andre arrangementer og det er blandt andet også h...
Cinemaxx Fisketorvet Cinemaxx Fisketorvet 5 km God biograf med fuld blæs på lyden. Popcorne var tøre og kedelig og en billig fra ne...
Anmeldelser
Park Bio er min yndlingsbiograf. Der er altid gode film i den gamle, hyggelige sal. Der er gode snacks og drikkevarer i ventesalen. Stemningen er altid god, og biografen er tilmed så charmerende!
Danmarks absolut bedste biograf! Dette er en lille biograf, som rummer en dejlig og hyggelig stemning. Selve biografsalen er lavloftet, hvilket giver en mere nær oplevelse, og har fremragende lyd, som føles langt større i det lille rum, end i store biografer. Ved baren er der god betjening af altid høfligt personale - der kan sågar købes øl til filmen også! Priserne er meget favorable, og der kan købes klippekort, så det bliver endnu billigere.
Fin lille biograf hvis man vil opleve en mere orginal og autentisk bio, her åbner de første 15-30 min før første visning. Et lille hyggeligt sted på Østerbro.
Meget hyggelig biograf, dejlig atmosfære
Taak fordi I havde Black Widow!!!!! Hyggelig lille biograf. Dejligt, nogle vil gøre noget for, at holde sådan i live. Men, ville ønske nogle ville sponsorer jer et aircondition anlæg. Intet negativt dog, jeg har fuld forståelse for, hvis ikke biografen har økonomi til sådan en investering selv. Jeg gentager, tak for I havde Black Widow! Har glædet mig i et helt år!!!!
Super hyggelig biograf. Fantastisk arrangement af Superhelten legetøjsforretning.
Vores lokale biograf, med en super hyggelig stemning, en lidt dagligstue agtig stemning, før du kommer ind i salen, hvor der i øvrigt er, en super god lyd.... Vi er sku glade for, vores lokale biograf.....
Dejlig gammel biograf. Lidt mørkt. Når man er ældre osv. Skønt sted.
Eventyrlig biograf, som vækker minder fra mine første biografture som dreng. Jeg er glad for at min datters første biograftur blev netop i Park Bio. Hygge og nostalgi sidder side om side og nyder en film - med tilhørende sodavand og popcorn. Bedre bliver det ikke.
Jeg savner Parkbio. Minderne er mange og de er alle gode. Stedet bærer sin egen særprægede ånd som formår det helt særlige, nemlig at gøre biografoplevelsen endnu bedre. Man føler sig altid velkommen her, ikke mange biografer kan prale af dette.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Park Bio med offentlig transport


Gustav Adolfs Gade (Østerbrogade) 10 måler
1A
Gustav Adolfs Gade (Østerbrogade) 190 måler
1A
Århusgade (Østerbrogade) 270 måler
1A
Århusgade (Østerbrogade) 330 måler
1A
Randersgade (Nordre Frihavnsgade) 360 måler
14

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik