facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cinemaxx Fisketorvet

Cinemaxx Fisketorvet
"CinemaxX København er Danmarks største biograf, og huser bl.a. den ene af kun to IMAX biografer i Danmark. Biografen har i alt 14 sale og langt over 3000 sæder, og byder på det ypperste indenfor lyd og billede. Vi har Danmarks største lærred i IMAX salen. Ser du film hos os, får du automatisk 6 timers gratis parkering på Fisketorvet. Kommer du med toget, er der kun få minutters gang fra Dybbølsbro Station."
Adresse: Kalvebod Brygge 57 , 1560 København
Telefonnummer: 70 10 12 02
By: København
Rute: Kalvebod Brygge 57
Postnummer: 1560


Åbningstider

Mandag: 10:00-23:00
Tirsdag: 10:00-23:00
Onsdag: 10:00-23:00
Torsdag: 10:00-23:00
Fredag: 10:00-23:00
Lørdag: 10:00-23:00
Søndag: 10:00-23:00


relaterede søgninger: Biografer i København program, Fisketorvet Bio, CinemaxX Odense, Nordisk Film Biografer, Field's bio, BIG BIO, BioCity, CinemaxX ÅBNINGSTIDER
Anmeldelser
God biograf med fuld blæs på lyden. Popcorne var tøre og kedelig og en billig fra netto ville have smagt bedre og mere friskt, sæderne kunne godt have været bedre - jeg havet ønsket man kunne ligge sæderne mere tilbage. Det ville have fuldendt oplevelsen med den store skærm og den gode lyd
Kæmpe biograf, men under renovering. Deres sæder er ikke noget specielt var i sal 5. Det gær andre biografer bedre.
Sammen med Imperial er det her, du efter min mening, får den flotteste filmoplevelse i kbh. Store sale med store lærreder og gode højtalere. Slikbutikken er også fin.
Rigtigt hyggeligt god lyd og sidder godt
Selve biografsalene er meget fine men forområdet minder om en fabrikshal og er ikke særlig hyggeligt. Ville købe noget slik, og måtte vente et kvarter i kø. Tiden gik med følgende; Damen foran havde en kupon til popcorn og cola. Denne kunne ikke slås ind. Supervisoreren kunne ikke løse problemet så i stedet for at give det ‘gratis’ hun havde jo købt og betalt det så skulle hun betale IGEN og skrive til kundeservice.
Så the creator som er virkelig god men efter lidt under en time stoppede filmen lige pludselig fordi at strømmen var gået ud. Så der sad vi i 5 min uden at få noget af vide men så kom der en og sagde at strømmen var gået og at det ville tage et kvarter før den startede igen på grund af det var en IMAX film. Og imellem tiden ville vi kunne få gratis sodavand og popcorn men det vi så ikke vi kunne kun få sodavand. Da der så var gået et kvarter og alle var tilbage prøvede de at starte den her igen men den startede uden billed kun med lyd men det fik de til at virke rimlig hurtigt. Til sidst da filmen var slut fik vi alle en gratis billet til en anden film hver. Så CinemaxX for 3,5 her fra.
Okay biograf, men sæderne er for små og for lidt justerbar.. når man skal se en film på 3 timer og nogle minutter plus reklamer er det simpelthen for dårlig omgivelser.. men under normale omstændigheder kan det udholdes.
Det er en fornøjelse at sidde i de lækre stole, som yderligere kan vippes så man ligesom ligger derhjemme på sofaen eller liggestol. Lyden er meget høj, men det oplever jeg den er i alle biografer. Dejligt stort lærred, men utrolig god billedkvalitet. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
På grund af ombygning er der ganske få siddepladser i foyeren. Og den ene der står der, står presset op i hjørnet. Biografen er slidt og ikke handicap venlig. Elevator virkede heller ikke.
Roder grundet ombygning som har varet længe.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Cinemaxx Fisketorvet med offentlig transport


Fisketorvet, Dybbølsbro (Kalvebod Brygge) 130 måler
7A
97N
Fisketorvet, Dybbølsbro (Kalvebod Brygge) 170 måler
7A
97N
Otto Busses Vej (Kalvebod Brygge) 250 måler
7A
97N
Otto Busses Vej (Vasbygade) 330 måler
7A
Dybbølsbro St. 360 måler
A
B
Bx
C
E
H

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Cinemaxx Fisketorvet.

København biograf

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Kalvebod Brygge 57 placering, hvordan kan jeg gå. Cinemaxx Fisketorvet adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Cinemaxx Fisketorvet. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cinemaxx Fisketorvet med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Planetarium Planetarium 1 km Jeg og min familie ønsker en mere praktisk hands-on oplevelse i forbindelse med udfor...
Posthus Teatret Posthus Teatret 2 km Altid en fornøjelse med comedy på Posthus Teatret. Hyggeligt sted og venlige ejere
Byens Lys Byens Lys 2 km Christiania biograf som også rummer andre arrangementer og det er blandt andet også h...
Park Bio Park Bio 5 km Park Bio er min yndlingsbiograf. Der er altid gode film i den gamle, hyggelige sal. D...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik