facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Nordisk Korthandel

Nordisk Korthandel
"Nordisk Korthandel,scanmaps.dk blev grundlagt i 1959 og er den alsidige specialist, der handler med kort og rejsebøger til hele verden.I butikken beliggende i Studiestræde, i Københavns charmerende Latinerkvarter, finder du tusindvis af kvalitets kort og guider til cykel-, vandre-, trekking- og rygsækrejsen såvel som til bilturen.Vil du nyde en ferie i ro og mag, finder du rejsebeskrivelser, som er gode at læse under palmetræet.På vores hyggelige værksted i baghuset, er vi specialiseret i produktion af vægkort, skolekort, voksduge, tapet, gardin og indramning af vægkort.I forhuset i kælderen står vores kvalitets printere, som printer kort i små og store formater."
Adresse: Studiestræde 30 , 1455 København K
Telefonnummer: 33 38 26 38
By: København K
Rute: Studiestræde 30
Postnummer: 1455


Åbningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00


relaterede søgninger: Kortsalg, Www scanmaps DK, Landkort Danmark, Kort Atlas, Vejkort Europa
Nærliggende lignende virksomheder
Fantask Fantask 90 måler Fantask er, udover at være den ældste stadig kørende tegneseriebutik, en af de få ste...
Vangsgaards Antikvariat Vangsgaards Antikvariat 464 måler Mange spændende bøger, både nye og gamle. Noget for enhver smag. Tillige venligt og k...
Viking 1914 Viking 1914 1 km Dyrt, men dejligt udvalg. Kun 2 stjerner fordi personaletmidaldrende kvinde var utrol...
Anmeldelser
Top service: Jeg havde fået et forkert produkt - muligvis på grund af min egen uopmærksomhed i nethandlen? Scanmaps svarede lynhurtigt på min mail, og vi fandt en meget fin løsning, som jeg er 100% tilfreds med. De tager alt det med Fokus på Kunden alvorligt! Tak.
Altid super service. Altid god vejledning. Og så har de alt, hvad man mangler. Både det man vidste og det man ikke vidste.
HER er en spændende / sjov forretning som jeg helt sikkert kommer tilbage til. Fandt sjove julegaver, til fornuftige priser. Og der er meget at vælge imellem. Også ud over bøger og landkort : Glæder mig at se sådan et sted i København.
Finder altid det jeg kommer for. God betjening
En noget fersk og uinspirerende indretning i nye lokaler. Betjeningen anede ikke hvor Lofoten lå og skulle også have det stavet. Heller ikke floden Elben var hende bekendt. Begrænset udvalg i rejselitteratur.
Elsker special forretninger som denne. Atmosfæren er god, udvalget er bedre. Personalet ved faktisk hvad de taler om. En fornøjelse.
Fantastisk specialboghandel med kort og guidebøger til hele verden. Men bliver SÅ inspireret til at rejse ud. OBS! De har ogsp mange bøger om Danmark
Fik rigtig fin betjening, selv om jeg bare skulle kigge på forskellige ting. Jeg vil anbefale dem at lave bordskånere også med naturbilleder fra Danmark. Lige nu har de kun med bykort og byfotos...
Massevis af kort til alverdens destinationer, sjovt at kigge deres udvalg igennem. Tjek også deres udvalg af rejsefører på tilbud - en god måde at få idéer til rejsedestinationer man ikke selv ville have tænkt på.
Var inde for at købe nogle kort over Portugal. De har et godt udvalg. Ikke billigt, men de har tingene.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Nordisk Korthandel med offentlig transport


Rådhuspladsen 160 måler
11
33
93N
Teglgårdstræde (Nørre Voldgade) 200 måler
5C
94N
Rådhuspladsen St. (Metro) 210 måler
M3
M4
Rådhuspladsen St. (H.C. Andersens Boulevard) 230 måler
250S
2A
5C
94N
97N
Teglgårdstræde (Nørre Voldgade) 240 måler
5C
94N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik