facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Fantask

Fantask
"Galaksens ældste butik med Tegneserier, Manga, Sci-Fi/Fantasy bøger og spil"
Adresse: Sankt Peders Stræde 18 , 1453 København K
Telefonnummer: 33 11 85 38
By: København K
Rute: Sankt Peders Stræde 18
Postnummer: 1453


Åbningstider

Mandag: 11:00-18:00
Tirsdag: 11:00-18:00
Onsdag: 11:00-18:00
Torsdag: 11:00-18:00
Fredag: 11:00-18:30
Lørdag: 11:00-15:00


relaterede søgninger: Faraos Cigarer, Fantask TILBUD, Fantask terninger, Faraos Cigarer København, Brætspil butik København, Kort butik København, Faraos åbningstider, Merchandise København
Nærliggende lignende virksomheder
Nordisk Korthandel Nordisk Korthandel 90 måler Top service: Jeg havde fået et forkert produkt - muligvis på grund af min egen uopmær...
Vangsgaards Antikvariat Vangsgaards Antikvariat 387 måler Mange spændende bøger, både nye og gamle. Noget for enhver smag. Tillige venligt og k...
Anmeldelser
Fantask er, udover at være den ældste stadig kørende tegneseriebutik, en af de få steder tilbage i Danmark hvor man kan købe ugentlige til månedlige tegneserieblade. Der er ikke mange steder der er ligeså hyggelige at træde ind i som denne butik, og personalet er, så vidt som jeg har stødt ind i, kun fyldt med gode folk. Selve udvalget er selvfølgelig også godt, både i afdelingen med manga, bøger og amerikanske tegneserier og de holdes i god stand til dem af os der bekymrer sig om det. Jeg startede allerede med at handle heri for 7 år siden, da min interesse for superhelte og dermed også superhelte-tegneserier for alvor skudte i gang, og jeg har været stamkunde siden da. Jeg tror aldrig jeg har haft et rigtigt problem i butikken på de 7 år, måske udover når der lige en meget sjælden gang imellem har været problemer med nogen af butikkens leverancer, som altid er blevet løst venligt, hjælpsomt og let og som jo desuden hver gang har været fuldkommen uden for deres kontrol.
Fantask er en rigtig god tegneserier butik med et kæmpe udvalg af tegneserier. Hvis man er til tegneserier er det butiken.
Fantastisk service, de ved hvad de laver og selvom men kan risikerer at gå forgæves, så bestiller de gerne hjem, hvis de er en mulighed.
Stort udvalg, god betjening.
Uden tvivl den bedste og mest hyggelige butik i hele København. Fantastisk service, bredt udvalg på alle hylder og generelt bare et dejligt sted at være.
Er helt vild med Fantask. Tegneserier, fantasybøger, på dansk og engelsk, rollespil. You name it...
Super tegneserie og boghandel. Hvis du ikke ved hvor ellers du skal finde noget sjældent så er det her.
Skøn butik med stort udvalg og god service. Jeg savner dog danske romaner, da der jo er en del danske oversættelser af Frank Herbert og Neil Gaiman og den slags navne. Fantask er en nørdbutik i topform, but please give English literature a rest.
En hyggelig gammel nørd hobby butik. De har et bredt udvalg, et godt loyalitetsprogram og venligt personale. Det har også en særlig charme at komme rundt i butikkens krogede veje og gå på opdagelse. Jeg kan varmt anbefale Fantask til andre nørder.
En butik med historie, ekstremt godt indhold og masser af lækkerier af alt fra comics til manga, jeg er fan :
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Fantask med offentlig transport


Teglgårdstræde (Nørre Voldgade) 130 måler
5C
94N
Teglgårdstræde (Nørre Voldgade) 150 måler
5C
94N
Rådhuspladsen 240 måler
11
33
93N
Rådhuspladsen St. (Metro) 300 måler
M3
M4
Rådhuspladsen St. (H.C. Andersens Boulevard) 310 måler
250S
2A
5C
94N
97N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik