facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Netto

Adresse: Hedeparken 15 , 2750 Ballerup
By: Ballerup
Rute: Hedeparken 15
Postnummer: 2750


Åbningstider

Mandag: 08:00-21:00
Tirsdag: 08:00-21:00
Onsdag: 08:00-21:00
Torsdag: 08:00-21:00
Fredag: 08:00-21:00
Lørdag: 08:00-21:00
Søndag: 08:00-21:00


relaterede søgninger: Netto åbningstider Hedeparken, Føtex åbningstider Ballerup, Lidl åbningstider Ballerup, Lidl Ballerup, Netto Skovlunde, Netto åbningstider påske, Netto åbningstider Grantoften, Rema åbningstider Ballerup
Nærliggende lignende virksomheder
DSB DSB 1 km Der er altid utrygt at færdes efterhånden. Der foregår åbenlys handel med stoffer, og...
Føtex Føtex 2 km
Anmeldelser
God butik med gode vare, har sjælet udsolgt. Service minded personale. Lidt kø ved kassen, men det er vel at forvente på tidspunktet. Der er til tider problemer med skiltningen af priser i forhold til hvad varen går ind til ved kassen, så husk at tjekke kvittering. Fortsat god dag.
Lækkert udvalg og størrelse. Beliggenheden er lidt kunstig. Men okay at komme til. Fedt med de lidt få p-pladser langs siden.
Da jeg spurgte en medarbejder hvor en vare var, fik jeg afvide at det vidste hun ikke. Så spurgte jeg om hun ikke ville spørge sin kollega hvor hun svarede nej… what are u here for then?
Det er en butik hvor reolerne står så tæt at man næsten ikke kan komme rundt og det er ikke handicapvenlig
Mega lækkert og meget atmosfære, søde medarbejdere. Kan kun anbefales
En rigtig god forretning, en af de bedste nettoer jeg kender, altid et godt personale som er hjælpsomme.
Jeg havde naturprodukt af Symbioflour-piller under armen, og kassedamen bad mig om at vise pilleglas og bad endda om at se en kvittering på at de var købt i Helsam. Jeg spurgte til, at du behøves da ikke at få vist en bon på, at de er købt et andet sted, når det er et produkt son I ikke fører her I butikken. Sådan en dårlig opførsel fra kassedamen, Øv Øv Handler ikke der mere.
Der var mange mennesker i dag, så køen blev lang, da vi var to der skulle have penge tilbage, fordi nogle tilbudsvarer ikke var rigtig prissat i kasseapparatet.
Virkelig dårligt indrettet, smalle gange, og tilbudsvarer er altid væk den dag de burde være tilgængelige
Jeres personale er ikke særlig kundevenlig. Åbnede en kasse ekstra men tog så kun en kunde og så lukkede ekspedienten kassen igen, selvom der var flere kunder til at blive ekspedere. Dårlig stil.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik