facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for DSB

"Ballerup Station er en station i Ballerup med adgang til både S-tog og mange forskellige busser. Hos DSB tager vi os af togdriften på Ballerup Station, hvor vi dagligt stopper med S-togslinjerne C og H, der kører på Frederikssundbanen mellem Klampenborg/Østerport og Frederikssund."
Adresse: Banegårdspladsen 3 , 2750 Ballerup
Telefonnummer: 44 66 37 35
By: Ballerup
Rute: Banegårdspladsen 3
Postnummer: 2750



relaterede søgninger: DSB stationer kort, DSB køreplan Sjælland, Lolland og Falster, Fra Ballerup til København, Rejseplanen, S-tog køreplan, Bus til Ballerup, Dsb kollegaer, Kystbanen køreplan 2022
Nærliggende lignende virksomheder
Netto Netto 1 km God butik med gode vare, har sjælet udsolgt. Service minded personale. Lidt kø ved ka...
Føtex Føtex 2 km
Anmeldelser
Der er altid utrygt at færdes efterhånden. Der foregår åbenlys handel med stoffer, og man skal op og over sporet, et sted hvor større gruppering har til vane at samles, fordi de ved man skal forbi der. Vil hellere benytte Malmparken og så have det længere rejse hjem.
Når man tænker tilbage før år 2000, hvor der var en enkelt række til parkerede biler. Så er der utroligt flot i dag år 2023.
Den er kold og kedelig, ingen læ for vind og kulde. Men den tilhørende kiosk ud mod busholdepladsen, den fortjener alle 5 stjerner
God station med mange afgange .Både s tog og busser og centret lige ved siden af.
Ser noget gammel og slidt ud, men er en station som har det den skal have. Desværre ligger WC'erne lidt glemt, så man skal enten have været her før eller spørge i 7-Eleven.
Der er kun et spor imellem de første to perroner. Så man kan gå igennem toget over på den anden perron i steder for at gå igennem tunnellen. Det er herligt!
Den er oka bare forståeligt der ikke er elevatorer ved begge trappe ender da man som handicappet eller barnevogn ikke kan komme videre hvis centeret er lukket
Behøver sjældent at vente, men er der tid, så kan man altid nå en snack i kiosken.
Typisk station. Toilet, 7-11, læskur med den obligatoriske lugt af tis. Toget der køre i begge retninger og busser lige for næsen af dig. Selv elevatoren er fixet efter 4-6 mdr. Så det er vel tilstrækkeligt for anvendelsen.
Flot stationsplads, men mangler atmosfære
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik