facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Meny

Meny
"Hos din lokale MENY får du alt det, du forventer – og lidt til. I MENY finder du inspiration til god mad, både til hverdag og fest. Hent inspiration til ugens madplan, spørg vores slagter og vinmand til råds om lækker gæstemad eller bestil mad ud af huset til festlige lejligheder. Desuden kan du 6 gange om året helt gratis hente vores inspirerende madmagasin SPISETID, som er fuld af lækre opskrifter, baseret på årstidens udvalg af friske varer hos MENY."
Adresse: Skanderborgvej 18 , 8000 Århus
Telefonnummer: 86 14 03 33
By: Århus
Rute: Skanderborgvej 18
Postnummer: 8000


Åbningstider

Mandag: 08:00-20:00
Tirsdag: 08:00-20:00
Onsdag: 08:00-20:00
Torsdag: 08:00-20:00
Fredag: 08:00-20:00
Lørdag: 08:00-20:00
Søndag: 08:00-20:00


relaterede søgninger: MENY Risskov, MENY butikker, MENY Langenæs åbningstider, MENY åbningstider Risskov, MENY Viborg, MENY Frederiksberg, MENY Aalborg, MENY åbningstider nytår
Anmeldelser
Forfærdeligt personale i kiosken , de er så ubehøvlede man får sådan en flabet behandling. Kommer aldrig i menyen på langenæsalle igen.. skulle give en stjerne for at anmelde de skulle aldrig have haft en.
Suverænt Friske Udskæringer af kød og fisk , delikatessen er i top og mange special varer friske grøntsager ,byens bedste rosenkål og hvide danske asparges. Venlig og imødekommende personale og hygiejne er i top .råvarerne på billederne er købt i Meny Langenæs gode parkerins forhold .
Dyr butik i forhold til discount supermarkeder. Men pæn butik og flink personale.
Mathias er klasse... Kommer ind og finder mine varer. Kommer op til kassen og skal til at betale med mobilepay. Min lorte telefon går selvfølgelig ud med 10% strøm. Ingen problem. Mathias finder da bare en oplader ingen andre kunder. Min telefon vil så heller ikke finde net imens en kø bag mig bliver længere og længere. Ingen problem. Mathias lægger da bare ud på mobilepay og beder mig om at overføre når jeg lige kommer ind på mobilepay. Mathias ekspederer videre mens jeg fedter rundt med min ugidelige telefon indtil den tager sig selv sammen og finder noget net. Jeg overføre prompte og siger god weekend! Mathias er klasse...
God service men mange varer er blevet for dyrt i forhold til andre supermarkeder
Den er vanskelig denne anmeldelse. Butikken er pæn, ren, pæne blomster til ok pris. Friske grøntsager, godt udbud i mejeri som mælk, yoghurt, ost mm. Pålæg og kød, frisk og meget præsentabel. Dejligt at se en arbejdende slagter med egen salgs køledisk. Som også har tid til kunder og gode tip. Og så en lille fiske køledisk med frisk tun til silde fileter. Hyggelig fin vin afdeling med godt udvalg. Lidt overraskende sortiment. Rigt udvalg på kolonial. Isenkram lidt overraskende godt brugbart sortiment. Kiosken har et bredt udvalg af blade, aviser og kryds og tværs. Et særdeles godt spiritus udvalg. I alt en nydelig, renlig, hyggelig butik. Men men men,,,,,, nu det triste eller kedelige overraskende øv øv. Det som berører os alle og som har stor indflydelse på vores daglige økonomi. Priserne sammenlignet med Føtex eller Netto. Generelt på fleste køle varer ca 22 til 30%. Nogle pålægsprodukter op til 45%. Grøntsager ca 15 til 18%. Vin afdeling generelt ca 12%. 1 kg fin samt med jod 3,95 til 2,50 i Netto er 37%. En agurk er 25% fra samme leverandør. Det er sammenlignet alt for dyrt. Der blev jeg skuffet på kunders vegne. Enten har de en dårlig indkøber eller så er der avance for høj. Eller så er Føtex , Netto for billige. Men de skal alle betale husleje og løn. Så stor forskel er for meget. Det kan jeg ikke anbefale.
En ubehagelig oplevelse ved kassen med en afvisende og ikke venlig medarbejder.
Grunden til at jeg godt kan lide menu er, at de har varer som ikke nødvendigvis findes alle steder, så det kan være lidt af et eventyr at gå på opdagelse i Menu. Priserne er dog lige i den høje ende: "Hvis du bare gerne vil betale lidt mere..." :-P Mén som sagt, jeg kan lide butikken og de varer jeg finder!
Når forstand og logik går fra hinanden. Ja, Corona er over os, men når der står 2 personer ved enden af båndet og jeg har betalt og kun har få varer jeg hurtigt kan smide ned i en pose, og hun så ikke vil udlevere varer før mindst en af dem er gået på grund af afstand... Så bliver det for helligt, jeg formåede at komme tættere på de andre personer fordi jeg skulle vente.. det endte med at jeg stod side om side med den person som jeg skulle holde afstand til... Super dårlig kundeoplevelse, hvilket jeg også læser i mange andre anmeldelser.
Bredt udvalg, priserne på dagligvarerne var lidt høje i forhold til hvad jeg normalt betaler, men det kan skyldes jeg var i en storby, og normalt handler i en mindre by.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Meny med offentlig transport


Åbenrågade/Langenæs Allé (Aarhus Kom) 50 måler
22
MarselisborgCentret/Skanderborgvej (Aarhus Kom) 90 måler
14
1A
2A
40
41
4A
Harald Jensens Plads/Skanderborgvej (Aarhus Kom) 130 måler
14
1A
200
202
22
2A
40
41
4A
MarselisborgCentret/Skanderborgvej (Aarhus Kom) 140 måler
14
1A
22
2A
40
41
4A
Harald Jensens Plads/Søndre Ringgade (Aarhus Kom) 200 måler
11
42
5A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Meny.

århus dagli̇gvarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Skanderborgvej 18 placering, hvordan kan jeg gå. Meny adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Meny. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Meny med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Føtex Føtex 3 km Føtex er en fin butik, med mange forskellige ting. Men synes de er meget dyre.
Netto Netto 4 km
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik