facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Føtex

Føtex
Adresse: Finlandsgade 17 , 8200 Århus
Telefonnummer: 87 39 30 00
By: Århus
Rute: Finlandsgade 17
Postnummer: 8200


Åbningstider

Mandag: 08:00-21:00
Tirsdag: 08:00-21:00
Onsdag: 08:00-21:00
Torsdag: 08:00-21:00
Fredag: 08:00-21:00
Lørdag: 08:00-21:00
Søndag: 08:00-21:00

Anmeldelser
Føtex er en fin butik, med mange forskellige ting. Men synes de er meget dyre.
Kiosken er betjent af meget lidt servicemindede ungarbejdere.
Fin butik med god plads til barnevogn og kørestol.
Gode priser, og vendligt personale!
Utroligt hvor længe man skal vente ved kassen før der kommer hjælp, virker til at medarbejderne har langt mere tralvt med at snakke om hvad de skal lave i weekenden end at få tingene til at køre
Jeg har nu 2 gange købt dårligt kød fra Føtex Frederiks alle i Aarhus C. De gør intet for at gøre det okay, men har det helt fint med at spilde min tid på et produkt der ikke burde være solgt.
Afholdt en demo for Anarkist øl. Super venlig personale. Gode til hjælpe og med smil på :-
Sikke en dejlig oplevelse! Jeg kom ind i butikken lige før lukketid, og spurgte den unge mand i kiosken "tager I mobile pay". "Nej desværre ikke længere" lød svaret. Da jeg bevægede mig væk fra butikken råbte samme mand "måske jeg kan hjælpe dig?". Det viste sig, at manden i kiosken var villig til at betale mit køb, så jeg kunne mobile paye ham. Det reddede min aften og jeg er ham evigt taknemlig. Selvom dette ikke er hverdags-service, så synes jeg alligevel det viser, hvilke dejlige mennesker, der arbejder i denne forretning : Tak til Vihirthegan :
Flaskeautomaten er ALTID i stykker når butiksbestyreren er gået hjem ved eftermiddagstid, og aftenholdet tager over. Det er ved at være træls at slæbe sit pant med hjem.
Lækker og friske vare og alt godt til ganen
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Føtex.

århus dagli̇gvarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Finlandsgade 17 placering, hvordan kan jeg gå. Føtex adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Føtex. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Føtex med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Netto Netto 1 km
Meny Meny 3 km Forfærdeligt personale i kiosken , de er så ubehøvlede man får sådan en flabet behan...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik