facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Malerfirmaet Preben Kjær

"Miljøbevidst malerfirma med fokus på tryghed, faglig respekt og ansvarlighed.Hos Malerfirmaet Preben Kjær & Lobe stræber vi efter at kunne levere på alle opgaver, indenfor malerfaget. Derfor tilbyder vi en lang række skræddersyede services til både privatkunder og erhverv. Vi stræber efter at minimere miljøbelastningen ved at bruge Svanemærket og miljørigtige materialer, der er astma- og allergivenlige til gavn for både vores malere og vores kunder."
Adresse: Slotsherrensvej 215 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 36 75 04 77
By: Rødovre
Rute: Slotsherrensvej 215
Postnummer: 2610


Nærliggende lignende virksomheder
Jon Magnusson Jon Magnusson 2 km Virkelig venligt personale. Skulle have vores bil til service, en rigtig "Gejler...
Anmeldelser
Indehaver Patrick gav tilbud over telefon og ville finde tid til at komme forbi for besigtelse . Da der var gået over 14 dg og jeg intet havde hørt ringede jeg til ham. Han sagde at han da mente han havde ringet - nej. Fik så at vide at der var meget lang ventetid- det var det - finder en anden - har spildt min tid
Jeg har oplevet en meget meget professionel og kompetent behandling. Det har hele vejen igennem været en super god oplevelse og jeg har følt mig i meget gode og trygge hænder. Udover det har det været rigtigt hyggeligt og sjovt at få malet hele vores lejlighed. De største og varmeste anbefalinger til Lobe Malerfirma ApS herfra :
Super dygtige håndværkere
Oversat af Google: Fantastisk arbejde! Professionelt citeret, kom til tiden/som aftalt og det færdige arbejde var af et kvalitetsniveau, der oversteg forventningerne. Original anmeldelse: Amazing job! Professionally quoted, arrived on time/as arranged and the finished work was of a quality level that exceeded expectations.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik