facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Jon Magnusson

"Jon Magnusson Bosch Car Service værksted – din garanti for kvalitetPå vores Bosch Car Service værksted i Rødovre går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.Hos os er du altid sikker på, at dine reparationer bliver udført med reservedele i original kvalitet, og at du ikke mister din fabriksgaranti på din nyere bil.Din sikkerhed ligger i de høje standarder, et Bosch Car Service værksted skal leve op til. Du slipper for at undersøge hvilke værksteder, der gør tingene ordentligt, for du ved, at vi har et anerkendt kvalitetsstempel."
Adresse: Hadsundvej 15 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 33 23 24 00
By: Rødovre
Rute: Hadsundvej 15
Postnummer: 2610


Nærliggende lignende virksomheder
Malerfirmaet Preben Kjær Malerfirmaet Preben Kjær 2 km Indehaver Patrick gav tilbud over telefon og ville finde tid til at komme forbi for b...
Anmeldelser
Virkelig venligt personale. Skulle have vores bil til service, en rigtig "Gejler" bil, som kræver lidt ekstra opmærksomhed omkring håndteringen. Service listen blev gennemgået, lånebil blev stillet til rådighed med hurtig og præcis gennemgang af de forskellige funktioner. Det er ikke sidste gang de får besøg af os. :
De har altid gjort det godt når de skruer på vores Nissan Note Har kun godt at sige om dem.
Har foreløbig indleveret bil til fejlfinding, endnu ikke afklaret. Har forventning om resultat i løbet af kort tid.
Egentlig god service, men 30% dyrere end andre steder. Desværre fik jeg først tjekket det efterfølgende. Så min anbefaling er at man lige tjekker prisen 2-3 andre steder først.
Har aldrig fejlet, taget overbetaling eller lavet for meget. Opgave igen løst til fulde, og bil synet uden anmærkninger.
Fantastisk dygtige og et værksted man kan have fuld tillid til.
Virkelig anbefalesværdigt
Service og nye væsker på den gamle avensis
Rigtig god service. Super kvalitet på arbejdet.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik