facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Møntergården Museum

Møntergården Museum
"En museumskarré med kulturhistoriske oplevelser for børn og voksne. Hele syv moderne udstillinger folder sig ud med særligt fokus en fynsk fortolkning af Danmarkshistorien, Odense i middelalder og renæssance samt en fattigstiftelse. Helt centralt er dog de tre børne-udstillinger: Elverhøj, Histotoriet og Børnenes Baggård, der giver masser af muligheder for den gode familieoplevelser.Nyd en picknic eller en pause i et af pittoreske gårdrum.Navnet Møntergården stammer oprindeligt fra et møntværksted, der lå i området i middelalderen og gav navn til det smalle Møntestræde."
Adresse: Møntestræde 1 , 5000 Odense C
Telefonnummer: 65 51 46 01
By: Odense C
Rute: Møntestræde 1
Postnummer: 5000


Åbningstider

Tirsdag: 10:00-16:00
Onsdag: 10:00-16:00
Torsdag: 10:00-16:00
Fredag: 10:00-16:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 10:00-16:00


relaterede søgninger: Møntergården åbningstider, Møntergården pris, Kulturhistorisk museum i Odense, Odense Bys Museer, Museum Odense medarbejdere, Museum Odense job, Odense Bys Museer åbningstider, Møntergården job
Anmeldelser
Lille men god udstilling med en flot samling af genstande fra Odense og Fyn gennem tiden. Der er fra tid til anden gode særudstillinger.
I Odenses gamle bydel ligger Møntergården, som har en stor kulturhistorisk fyldt med godt udnyttet rum i såvel gården og de tilhørende bygninger. Bygninger er fra 1500-tallet og har huse af fynsk historie både lokal viden samt forskellige typer af fortolkninger af verdens historien. Man tages igennem en stor række af forskellige udstillinger, alt fra Middelalder til renæssance tiden helt op til nutiden. Sidst men ikke mindst er der et interaktivt børnemuseum målrettet den yngre generation. Tidsalderen er anno 1890 og man kan komme helt tæt på og eksempelvis se om hønsene har lagt æg idag eller lave noget træ arbejde i snedkerværkstedet. Medbragt mad må gerne nydes, så der er mulighed for en god madpakke til en familie på tur eller andet købt lokalt.
På Møntergården for man, foruden de moderne museumsbygninger, mulighed for at gå i et lille stykke gammelt Odense. Dette er især smukt ved juletid.
Juleudstilling om Julehjertets hemmelighed og Tinka hvilket var en god udstilling. Men vi stod i kø for at møde 5 karakterer fra Julehjertets hemmelighed i håbet om at møde dem i deres kostumer, men så stod de bare i civil. Jeg må erkende at mine børn på 4 og 7 år ikke kunne se fidusen i det, og bagefter spurgte hvor var Rumle egentlig...
Synes lokalerne er for moderne, og for mørkt, det var svært at læse indholdet nogle gange.
Spændende og historiske udstilling om gamle dage i Odense og det fynske område.
Smukke gammel bygninger. kæmpe oplevelse har en god historie, fra gammel tid . velkommen til noget unikt design 150 m ca fra HC Andersens hus.
Super spændende fordi børn må røre ved det meste. De kan også klæde sig ud, hvilket var rigtig populært.
Super informativt i dejlige omgivelser. Fedt at se og læse om ens egen bys historie
Man får sindsygt meget for pengene. Jeg var imponeret over størrelsen på stedet. Det var sjovt besøg, hvis man ikke ved hvad skal på en kedelig dag i Odense, er det værd at gå forbi med en ven eller 2.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Møntergården Museum med offentlig transport


Hans Mules Gade (Odense Kommune) 60 måler
110
111
122S
161
162
195S
35
35E
55
56
885
Hans Mules Gade (Odense Kommune) 80 måler
10C
110
110E
111
161
162
35
55
56
885
Odeon (Odense Letbane) 220 måler
L
Overgade (Odense Kommune) 230 måler
10C
Albani Torv (Odense Letbane) 350 måler
L

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Møntergården Museum.

Odense c museer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Møntestræde 1 odense c kulturhuse placering, hvordan kan jeg gå. Møntergården Museum adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Møntergården Museum. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Møntergården Museum med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Børnekulturhuset Fyrtøjet Børnekulturhuset Fyrtøjet 56 måler Så fantastisk. Sætter fantasien på overarbejde. Voksne ligeledes
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik