facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Børnekulturhuset Fyrtøjet

Børnekulturhuset Fyrtøjet
"Børnekulturhuset Fyrtøjet præsenterer ”Elverhøj” på Møntergården! Børnene vil elske den nye fantasiverden, som er bygget op om H.C. Andersens eventyr "Elverhøj". Den gode familieoplevelse med fokus på leg, udklædning, fortælling og fordybelse."
Adresse: Møntestræde 1 , 5000 Odense C
Telefonnummer: 65 51 46 01
By: Odense C
Rute: Møntestræde 1
Postnummer: 5000


Åbningstider

Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 10:00-16:00

Anmeldelser
Så fantastisk. Sætter fantasien på overarbejde. Voksne ligeledes
Fantastisk fantasi verden for børn og barnlige sjæle. Man kan bruge timer med udklædning, leg og fantasi
Super godt sted for børn. Man kan få mange timer leg til at gå der.
Hyggeligt sted, hvor børnene og de voksne kan klæde sig ud og bruge fantasien i bedste H.C. Andersen stil. Det eneste der mangler, er et sted hvor de voksne kan holde en pause med en kop kaffe, så ville det være et perfekt udflugtsmål for hele familen. Overvej evt. et årskort, der hurtigt er betalt ind igen.
Virkelig et godt sted, hvor man nemt får flere timer til at gå. Hele stueetagen er bygget op over et H.C. Andersen-eventyr. Da vi var der, var det Den standhaftige Tinsoldat. Så står alle kulisser fra eventyret der, og så er der ellers "fri leg", ligesom man kan klæde sig ud som personerne fra eventyret. På 1. sal er der forskellige rum/scener til leg f.eks. et køkken, en købmandsbutik osv., der er alle former for udklædning fra H.C. Andersens eventyr, mulighed for ansigtsmaling eller selv at male, lave papirsklip m.v. Det hele er bare høj kvalitet, og der er pænt og ryddeligt. Selvom der er mange små effekter rundt omkring, hersker der en fin orden, og alle er gode til at rydde op. Nogle gange om dagen er der en rigtig dygtig fortæller, der fortæller det aktuelle eventyr på fin og medlevende vis, og udenfor i haven kan man opleve H.C. Andersen Paraden. Virkelig et godt sted, der bør opleves, hvis man har børn, der er til eventyr, leg og udklædning. Og forældrene kan sagtens være med også!
Havde min søn været yngre han er 9 havde han elsket det siger han. Han brugte kun 40 min. derinde fordi han er blevet for gammel til at lege købmand og klæde sig ud osv.
Super fede kulisser, og der gik ikke mange sekunder før legen var godt igan I Elverhøjen 3og5år
Skønt område for børnene. Massere af mulighed for udklædning og hygge, små legekroge med en masse forskelligt.
Superflot og eventyrligt indrettet. Masser af flotte kostumer til børn til udklædning og leg
Et virkelig hyggeligt sted med sjov for både børn og voksne!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Børnekulturhuset Fyrtøjet med offentlig transport


Hans Mules Gade (Odense Kommune) 50 måler
10C
110
110E
111
161
162
35
55
56
885
Hans Mules Gade (Odense Kommune) 120 måler
110
111
122S
161
162
195S
35
35E
55
56
885
Overgade (Odense Kommune) 200 måler
10C
Odeon (Odense Letbane) 260 måler
L
Albani Torv (Odense Letbane) 330 måler
L

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Børnekulturhuset Fyrtøjet.

Odense c scenekunst

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Møntestræde 1 odense c kulturhuse placering, hvordan kan jeg gå. Børnekulturhuset Fyrtøjet adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Børnekulturhuset Fyrtøjet. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Børnekulturhuset Fyrtøjet med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Møntergården Museum Møntergården Museum 56 måler Lille men god udstilling med en flot samling af genstande fra Odense og Fyn gennem ti...
ODEON ODEON 228 måler Har set bla. Beach boys, wav, Brian Wilson var cool, trods hans høje alder. Super god...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik