facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kvickly

Kvickly
Adresse: M P Bruunsgade 25 Bruuns Galleri , 8000 Aarhus
Telefonnummer: 81 31 82 00
By: Aarhus
Rute: M P Bruunsgade 25
Gadenummer: Bruuns Galleri
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: Kvickly åbningstider, Kvickly bager, Coop Kvickly, Kvickly bager åbningstider, Kvickly tilbudsavis, Kvickly online, Kvickly tøj, Kagemand Kvickly aarhus
Nærliggende lignende virksomheder
Rema 1000 Rema 1000 2 km
Charlottehøj Kød Charlottehøj Kød 3 km Meget personale det tog lang tid før der kom ekspedition. Men flot og indbydende bu...
Anmeldelser
Vi er en gruppe der ankommer kl. 20.30 til "bager" afdelingen ude foran Kvickly da vi gerne vil have en kugle is. Vi står længe og venter, selvom der står en medarbejder længere ned af disken. Hun har set os, men ignorerer os. Vi må efter noget tid kalde på hende og spøge om man ikke kunne få noget hjælp, hvortil hun svare, at det ikke er hendes afdeling, men at hun da godt kan finde en medarbejder, hvis det var. Og eftersom vi har spurgt om hjælp, vil vi jo selvfølgelig gerne det. Der går i hvert fald 5 minutter før der kommer en medarbejder hen, og fortælle os, at de har lukket. Jeg siger til hende at vi havde da spurgt kl. 19, hvornår de lukkede hvor vi fik af vide det var kl. 21. Hun svare så at det er også rigtigt nok, men de skulle nå at gøre rent også, så derfor var der lukket?! Vi finder så et andet sted, og da vi kommer tilbage og går forbi Kvickly kl. 20.54, er gitret rullet ned, både for bager afdelingen og for butikken?! Jeg undre mig over hvad det er for en service? Vi kommer en halv time inden luk og kan desværre ikke få noget, fordi de skal nå at gøre rent? Så skal man da ikke skilte med at have åben til kl. 21?!
Tænk et pænt varehus med ellers lækre varer kan finde på at sælge turbokyllinger! Lidl kan stoppe salget - Så kan I også stoppe det!
Elsker dette sted , de har en fantastisk delikatesse og grønt afdeling og vin og tit gode tilbud på børnetøj i en god kvalitet.
Fin og stor kvickly, mangler lidt skilte der viser hvad man kan forvente at finde på de forskellige gange. Lidt dyrere med både kød og brød end andre kvickly.
Midt i Bruuns Galleri ligger denne Kvickly. Godt sted at handle når man skal videre ud i verden med tog eller bus
Denne butik er desværre et glimrende billede på hvorfor Coop forretningerne i Danmark har det svært! Igennem de sidste år er det mere reglen end undtagelsen at man ikke kan få de vare man sørger og derfor skal en tur i Netto eller Rema, derudover så virker det ikke til at ledelsen går op i at have ren og indbydende butik. Det eneste store plus har været den fantastisk services som et fast team har ydet ved kassen. Desværre skal det 10 gode oplevelser til at opveje en dårlig og 100 til at opveje en meget dårlig oplevelse, så med dagens oplevelse bliver pausen lang. Måske man i Aarhus skulle overveje at kigge til butikken i Odder, for der vil ledelsen helt sikkert kunne lære noget, som man har brug for, herunder særligt services fremfor arrogance!
Den er for ens-rettet, der er for få varescannere, sjældent gode tilbud endda i forhold til Kvickly Viby, parkering koster selv med refusion og butikken er begrænset i størrelse.
Rigtig stor butik, med alt hvad man næsten kan drømme om. Rigtig mange specielle ting, som man ikke lige finde i alm. dagligvareforretninger. Deres gange er smalle og det er ret bøvlet at komme forbi hinanden med indkøbsvogne. De har rigtig mange fine tilbud.
Fin mad i køleren, ingen kø, glade mennesker overaly
Rundstykker fra bageren er desværre ret smagløse. Til gengæld ok med smør.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kvickly med offentlig transport


Aarhus H (Letbane) 100 måler
L1
L1F
L2
Aarhus H (Letbane) 100 måler
L1
L1F
L2
Jægergårdsgade/M. P. Bruuns Gade (Aarhus Kom) 120 måler
100
103
13
16
17
18
302
Aarhus Banegårdsplads/M. P. Bruuns Gade 140 måler
100
103
302
Jægergårdsgade/M. P. Bruuns Gade (Aarhus Kom) 150 måler
100
103
13
16
17
18
302

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik