facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Charlottehøj Kød

"Ferielukket."
Adresse: Hammershusvej 41 , 8210 Aarhus
Telefonnummer: 86 16 82 87
By: Aarhus
Rute: Hammershusvej 41
Postnummer: 8210



relaterede søgninger: Charlottehøj Kød lukket, Charlottehøj Kød Facebook, Smiley Charlottehøj Kød, Smørrebrød Aarhus
Nærliggende lignende virksomheder
Rema 1000 Rema 1000 2 km
Havnens Fiskehus Havnens Fiskehus 2 km Topkvalitet og venlig betjening - absolut min favorit i Aarhus, ja, jeg handler efter...
Frokostspecialisten Frokostspecialisten 3 km Fin smørrebrød til håndværkere og lækker frisk måske lidt for dyrt
Kvickly Kvickly 3 km Vi er en gruppe der ankommer kl. 20.30 til "bager" afdelingen ude foran Kvi...
Anmeldelser
Meget personale det tog lang tid før der kom ekspedition. Men flot og indbydende butik får lyst at købe mere venlig ekspeditipn
Anmeldelse udelukkende på service. Jeg skulle bruge noget kød og fik at vide at dette ikke ville være nødvendigt at bestille i forvejen. Det gjorde jeg dog alligevel, da jeg ville være sikker på at få detdette ca 2 uge før. Desuden bestilte jeg det til dagen før jeg reelt skulle bruge det, for at være helt sikkeren onsdag. 2 dage før afhentningaltså mandag, ringer jeg til dem for at få bekræftet at det er klar onsdag. Det får jeg at vide at det er, alt er godt! Onsdag kommer jeg så for at hente mit kød, og ingen kan finde det kød jeg har bestilt. De undskylder med at chefen er gået hjem, og at han derfor helt sikkert vil kunne finde det dagen efter. Da jeg reelt først skal bruge det om torsdagen, går jeg med til dette. Torsdag formiddag ringer jeg så til dem blot for at få bekræftet at de nu har fundet kødet så jeg ikke kører forgæves igen senere på dagen. Igen svigter det for dem og de kan ikke finde kødet. Jeg fandt på det her tidspunkt naturligvis en anden slagter som kunne levere kødet desuden til en bedre pris. Jeg kommer ikke her igen, og vil heller aldrig anbefale andre at gøre det.
Det er den bedste og billigste slagter jeg har fundet i mit naboområde. Klart bedre kvalitet end, hvad man får i Føtex og de andre supermarkeder. Sød og venlig personale, der er hjælpsom. Fint udvalg, der udskiftes jævnligt en smule, så man kan prøve lidt nyt en gang i mellem. Fine sandwichs og smørbrød, og dagens ret plejer at være et godt måltid for rimelig penge Sammenlignet med andet "fast food" er det super godt og billigt.
Det er den perfekte forretningsmodel. Masser af udvalg og en fornuftig størrelse, der gør, at man kan spise flere forskellige håndmadder. Og det gør man jo, for det smager tosset godt det hele. Og alle er så flinke.
Rimelig slagter, ikke det store kullinariske udvalg men ok. Hvis de bare kunne bestemme sig for, hvornår og hvor længe, de vil holde åbent.
Altid en god betjening og søde mennesker.
Fantastisk jordnær service og muligheden for individuelle ønsker i høj kvalitet
God og smilende betjening. Prima kvalitet. Kan klart anbefale biksemaden og slagterens hjemmelavede sylte. Fornuftig prisleje.
Smørrebrød ser kedelig og tørt ud , slagter butikken er meget kedelig af udvalg.kødet ser tørt ud , man mister appetitten .
Fremragende kvalitet til en god pris. Pålægspakker, ugepakker, smørebrød, og hvad man ellers forventer at finde hos en slagter
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Charlottehøj Kød med offentlig transport


Ekkodalen/Paludan Müllers Vej (Aarhus Kom) 120 måler
2A
45
Ekkodalen/Paludan Müllers Vej (Aarhus Kom) 140 måler
2A
45
Hasle Ringvej/Paludan-Müllers Vej (Aarhus Kom) 430 måler
2A
45
Paludan-Müllers Vej/Hasle Ringvej (Aarhus Kom) 460 måler
22
6A
Paludan-Müllers Vej/Hasle Ringvej (Aarhus Kom) 480 måler
2A
45
6A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik