facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kiropraktorerne Frederiksberg

Kiropraktorerne Frederiksberg
"Kiropraktik, fysioterapi og massage. Alle aldersgrupper er velkomne.Kiropraktorerne Frederiksberg er en nærværende klinik med fokus på dig som patient. Vi undersøger, diagnosticerer og behandler skader, gener og nedsatte funktioner i alle kroppens led og muskler. Dit behandlingsforløb bliver individuelt tilpasset dine gener.Vi stræber altid efter at yde den højeste faglige service og sikre den bedste kvalitet.Book tid online via vores hjemmeside eller ring til os på tlf. 35 35 19 53.Telefonen er åben alle hverdage fra kl. 7.00."
Adresse: Sankt Nikolaj Vej 1, st. th. , 1953 Frederiksberg
Telefonnummer: 35 35 19 53
By: Frederiksberg
Rute: Sankt Nikolaj Vej 1, st. th.
Postnummer: 1953


Åbningstider

Mandag: 07:00-18:00
Tirsdag: 07:00-18:00
Onsdag: 07:00-18:00
Torsdag: 07:00-18:00
Fredag: 07:00-18:00


relaterede søgninger: Kiropraktor København, Bedste kiropraktor København, Kiropraktor Frederiksberg Godthåbsvej, Kiropraktor Frederiksberg Trustpilot, Kiropraktor Frederikssund, Kiropraktor Vesterbro, Kiropraktor Vanløse, Kiropraktor Østerbro
Nærliggende lignende virksomheder
Kiropraktisk Klinik Kiropraktisk Klinik 285 måler Virkelig gode behandlere! Der er to behandlere og de har hver deres metoder til behan...
Anmeldelser
Virkelig dygtig til behandling. Har været der i 2009 og nu igen fornylig. Har virkelig hjulpet mig med det jeg havde behov for.
Jeg har nu gået til fysioterapi hos Jonas Søgaard Madsen i 3 måneder både med knæ og ryg . Jonas er super dygtig til at komme med forskellige behandlings typer for hurtigst muligt at opnå ønskede resultat. Udover det er han også super menneskelig og har en god forståelse for ens hverdag i forhold til genoptræning mm.
Jeg kan varmt anbefale Frederiksberg Kiropraktik. Janus har hjulpet mig af med smerter fra en kronisk rygskade flere gange. Når smerterne opstår, bestiller jeg en tid og som oftest er jeg smertefri indenfor et par uger. Hans fokus er altid at få mig smertefri og fri for ugentlige behandlingsbehov hurtigst muligt. For nyligt pådrog jeg mig en knæskade som gjorde jeg havde brug for fysioterapi. Dette har gjort at jeg har fået lov til at stifte bekendtskab med Jonas. Han behandler bla. med akupunktur og jeg har kunne bogstavelig talt kunne mærke forskel fra jeg gik ind ad døren til jeg gik ud alle tre gange, jeg har været der. Som bonus til de effektive behandlinger har klinikkens sekretær Line også virkelig godt styr på alt det praktiske og så er hun afsindig sød og imødekommende.
Jeg har fået behandlet min skulder af fysioterapeut Jonas Søgaard Madsen. Jeg oplever Jonas som en meget venlig, empatisk og kompetent behandler, som igennem hele forløbet har givet mig et større indblik i min problematik. Her har akupunktur og øvelser også indgået. Nu er jeg netop opstartet behandling af mit ene knæ. Også af Jonas. Og får jeg i fremtiden brug for fysioterapeutisk behandling, vil Jonas uden tvivl også være den første jeg tænker på.
De varmeste anbefalinger! Har brugt klinikken gennem flere år med nakke/ryg-problemer. Super behandling hele vejen igennem - kiropraktorerne Trine og Magnus er yderst kompetente og tager sig god tid til at undersøge og behandle. Massør Peter løsner de spændte muskler på bedste vis. Og fysioterapeut Jonas er fagnørdet ned til de helt små detaljer, så man er helt tryg ved, at hans behandling og øvelser er det, der skal til. At han derudover også formår at lytte og udvise høj grad af empati er kun et plus. Stor anbefaling af dem alle herfra!
Jeg har fået senfølger efter vel overstået strålebehandling for kræft i en kirtel i brystkassen. Der er bl.a. sket skade på den nerve, der styrer mellemgulvet/åndedrættet "phrenicus parese" med deraf følgende svimmelhed og træthed, og brystkassen bliver nemt stiv og giver smerter. Fysioterapeut Jonas Søgaard Madsen har givet mig god hjælp til selvhjælp med instruktion i diverse hjemmeøvelser - bl.a. med elastik - som efter et par måneder har løsnet op for brystkassen og mellemgulvet, så jeg nu lettere kan trække vejret. Jonas er meget grundig og vidende og sikrer sig, at man forstår problemstillingen. Jeg kan således på det varmeste anbefale Jonas. Jeg har tidligere fået behandling for lettere rygsmerter af nogle af klinikkens kiropraktorer og har altid været tilfreds og følt mig i trygge hænder på denne klinik.
Jeg er tidligere elite danser, men slog mit knæ for snart to år siden, og har siden været hos utallige fysioterapeuter, læger og overlæger for at hjælpe med skaden. Jeg har dog aldrig følt, at jeg har været i så trygge hænder, som jeg gør hos “kiropraktorerne Frederiksberg”. Jeg får akupunktur hos Jonas Søgaard Madsen. Lige fra første gang jeg havde første behandling hos Jonas, var det tydeligt at mærke hvor sindsygt dygtig han var, samtidig med at være super behalig og nede på jorden! Kæmpe anbefaling! Han er en kæmpe stjerne
Jeg har gennem længere tid modtaget rigtig god behandling af klinikkens fysioterapeut Jonas. Jeg har en del problematikker med min hofte, og har tidligere set flere behandlere uden den store forbedring, men Jonas har med sin behandling med akupunktur virkelig gjort en forskel!
Jeg kan uden tvivl anbefale kiropraktor Magnus og fysioterapeut Jonas, hos kiropraktorer Frederiksberg. Jeg er en ung kvinde, som har haft rygproblemer lige så længe, jeg kan huske grundet mange styrt på hest. Jeg har gået hos utallige behandlere igennem årene, og Magnus og Jonas er de eneste der har formået at få bugt med mine smerter og spændinger. Magnus har jeg gået hos i over 2,5 år, og jeg kan altid regne med at være smertefri efter en behandling, da Magnus lige præcis ved, hvad der skal til. Jonas startede jeg hos for 2 år siden, efter anbefaling fra Magnus, som har et tæt samarbejde med Jonas. Jeg har haft problemer med højre hofte de sidste 3 år, og Jonas har virkelig ligget hovedet i blød for at få bugt med mine smerter, og vi har prøvet alverdens ting. Jeg har nu prøvet akupunktur hos Jonas for tredje gang, og det har virkelig gjort underværker! Jeg kan nu løbe, squate og dødløfte helt uden smerter under og efter træningen. Helt fantastisk! Jeg har været utrolig glad for klinikken, meget professionelle, hjælpsomme og venlige! Jeg kan altid regne med at få en akuttid, når mit hoved er ved at eksplodere, og ellers er Magnus altid sød til lige at presse mig ind, når det virkelig brænder på. Puha, det blev en lang anmeldelse. Det korte af det lange er: Stor anbefaling herfra!
Stor viden og erfaring. Jeg bruger Kiropraktorerne i mange år, jeg vil altid gå efter den person jeg går hos. minus er man mangler lidt indblik i hvad der er galt med ens krop, og hvad man skal gøre.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kiropraktorerne Frederiksberg med offentlig transport


Helgesvej (Falkoner Allé) 60 måler
18
74
Helgesvej (Falkoner Allé) 110 måler
18
Dr. Abildgaards Allé (Hostrupsvej) 160 måler
37
71
Dr. Abildgaards Allé (Thorvaldsensvej) 190 måler
37
Frederiksberg St. (Nyelandsvej) 200 måler
37

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik