facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kiropraktisk Klinik

"Kiropraktor på FrederiksbergDen første klinik på Frederiksberg blev etableret i 1985 af den erfarne kiropraktor Annette Pedersen. Kiropraktisk Klinik ligger i hjertet af Frederiksberg i krydset mellem Falkoner Allé og Godthåbsvej. Klinikken består ud over kiropraktor Annette Pedersen og Martine Bjerke også af en massør og vores to sekretærer.Hos Kiropraktor Frederiksberg har vi altid tid til dig, ring og bestil din tid til vores klinik på Frederiksberg. Kiropraktor Frederiksberg ser frem til at hjælpe dig."
Adresse: Falkoner Allé 57 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 88 05 87
By: Frederiksberg
Rute: Falkoner Allé 57
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 08:00-18:00
Tirsdag: 08:00-18:00
Onsdag: 08:00-18:00
Torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00-18:00
Lørdag: 10:00-12:00


relaterede søgninger: Kiropraktor Frederiksberg Godthåbsvej, Bedste Kiropraktor Frederiksberg, Kiropraktor København, Kiro Fys Frederiksberg, Bedste kiropraktor København, Kiropraktor Frederikssund, Kiropraktor Vesterbro, Kiropraktor Østerbro
Nærliggende lignende virksomheder
Kiropraktorerne Frederiksberg Kiropraktorerne Frederiksberg 285 måler Virkelig dygtig til behandling. Har været der i 2009 og nu igen fornylig. Har virkeli...
Anmeldelser
Virkelig gode behandlere! Der er to behandlere og de har hver deres metoder til behandling. Nu har jeg prøvet dem begge eftersom den ene var på ferie under en af mine behandlinger. Og det var super god service at få tilbudt behandling af den anden behandler dagen efter jeg havde været til første behandling. Der er både almenelig kiropraktisk behandling og så blev jeg også tilbudt medicinsk akupunktur ikke at forveksle med traditionel asiatisk akupunktur. Og en kombination af de to behandlinger hjalp virkelig meget på mit hold I ryggen! Nu kan jeg i hvert fald se til siderne og nedad igen. Så tusind tak for en god behandling!
En helt unik oplevelse at være hos Martine og kan varmt anbefale at booke tid hos hende hvis du går rundt og har ondt i kroppen
Jeg havde lavet et forkert løft, og kunne ikke komme af med mine smerter. Så jeg ringede til klinikken og fik en tid umiddelbart med det samme. Annette gav først en grundig undersøgelse og efter få behandlinger var jeg smertefri igen. Anette er super dygtig og en yderst behagelig person. Jeg vil klart besøge klinikken igen, når jeg får problemer og vil anbefale Annette til alle der har brug for en dygtig og kompetent kiropraktor.
Første behandling der mest var at spørge ind til for 690 kr og lidt knæk og bræk var vel i sin orden. 2. Gang blev jeg nærmest kørt igennem en maskine og har stadig meget ondt nu 5dage efter. Massage skulle jeg være tilbudt.
Jeg har gået hos kiropraktor Annette Pedersen gennem de sidste 10 år og hun har igen og igen fået mig på benene når mit bækken og min lænd har sendt mig til tælling. Jeg har altid oplevet hurtigt at få en tid og selv omkring helligdage er jeg blevet klemt ind, når det har været nødvendigt. Annette er knalddygtig, professionel og kompetent. Min varmeste anbefaling.
Jeg har aldrig følt mig andet end tryg i Anettes hænder. Hun er knald dygtig, kompetent og erfaren, jeg kan på det varmeste anbefale Annette.
Ringede i går og lagde besked på tlf.svarer. Ingen ringede tilbage til trods for det blevet lovet indenfor 1 time. Da jeg ringede for 3. gang sagde en flink dame at alle var på kursus og der var først tider torsdag. Måske man skulle ændre tlf.svareren når man er på kursus, så patienterne kan finde et andet sted, hvis det haster.
Skuldersmerter, endelig hjalp det! Jeg havde opgivet at få hjælp til mine smerter efter utallige behandlinger hos fysioterapeuter og massører. Annettes behandlinger har hjulpet gevaldigt, hun er kontant, dygtig og empatisk.
Jeg havde en frygtelig oplevelse, hvor hun endte med at give mig en ny skade som jeg stadig døjer med. Hun kørte op og ned af mit haleben med en marmorkagerulle, hvilket gjorde vanvittigt ondt og jeg har efterfølgende snakket med andre kiropraktorer der ikke forstår hvad meningen var med denne behandling.
Det var en fornøjelse at være hos Kiropraktisk Klinik. Jeg følte mig meget godt behandlet og sikker på at personalet var top professionelt. Jeg fik behandlet min skade og har efterfølgende været til kontrol, alt gik efter planen og har fået bedre livskvalitet og bevægelighed. Jeg takker alle på Kiropraktisk Klinik for den bedste behandling. Jeg vil anbefale andre om at besøge Annette Pedersen og hendes kompetent faglige team.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kiropraktisk Klinik med offentlig transport


Rolighedsvej (Falkoner Allé) 30 måler
18
Falkoner Allé (Godthåbsvej) 40 måler
2A
Falkoner Allé (Rolighedsvej) 50 måler
2A
Rolighedsvej (Falkoner Allé) 60 måler
18
74
Helgesvej (Falkoner Allé) 180 måler
18

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik