facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for KBK

KBK
"Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere i alle aldre i glæden ved badmintonspillet.Her kan du træne på alle niveauer fra begynder til elite og vi har hold for alle aldersgrupper - børn, unge, seniorer, veteraner, pensionister mm.Vi har som vision at ”Samle eliten og bredden i badminton – både på banen og uden for banen”.Vores værdier handler om respekt, fællesskab, sammenhold og udvikling, alt bygget på en sund forretningssans. Disse visioner og værdier prøver vi altid at holde os for øje, når vi er i KBK."
Adresse: Krausesvej 12 , 2100 København
Telefonnummer: 35 38 72 92
By: København
Rute: Krausesvej 12
Postnummer: 2100



relaterede søgninger: Badminton Frederiksberg, Kbk banebooking, Badminton København begynder, Badminton København leje, KBK Tagentreprise, KBK kontingent, KBK facebook, KBK trænere
Nærliggende lignende virksomheder
Motivu.dk Motivu.dk 2 km Hvis du som forening står og mangler medlemmer til de hold du allerede har. Eller mås...
Amager Badminton Club Amager Badminton Club 4 km Jeg har spillet i 7 år i klubben som motionist. Jeg synes, det er en fantastisk klub!...
Anmeldelser
Dejlig sted at spille badminton. Professionelt anlæg med plads til alle mennesker. Vil man spille badminton i København - så skal man til denne klub!
Dejlig hal, men rengøring kan gøres bedre
Rigtig gode baner! Det eneste minus var, at der var meget varmt i hallen.
Dedikeret badmintonhal, hvilket gør at der kun er badminton streger og det er et kæmpe plus. Dog virker det ikke som om den bliver vedligeholdt godt nok og ikke er blevet gået efter i sømmene i nærmest 20 år. Den er dog klart at foretrække over de store multihaller, hvor der er mange forskellige streger.
Super energisk sted Det er det fedeste sted at spille badminton hvis man gerne vil, det er kun en badmintonhal intet andet, der er også "ungerum" hvor man kan slappe af samt en fed terrasse med basket kurv.
MEGET varm hal med tør luft. Ubehageligt at være i en hel dag til stævne. Hallen er pæn og flot indvendig og måske rar at være i om vinteren...
Rigti gode baner, men hallenhavfe lidt dårlig udluftning:
En klub med fint sammenhold mellem aldersgrupperne men uden café el restaurant som man evt kan hygge sig i bagefter man har spillet.
Hel fin klub, lidt sjovt belysning men det væner man sig til
Den bedste badminton klub i København med plads til motionister, øvede og elite, og med de bedste faciliteter til spil, hygge og fællesskab.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik