facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Amager Badminton Club

Adresse: Markmandsgade 8 , 2300 København
Telefonnummer: 32 95 50 02
By: København
Rute: Markmandsgade 8
Postnummer: 2300



relaterede søgninger: Badminton Amager, Badminton Amager børn, Badminton begynder voksen København, Lej badmintonbane Amager, Badminton København børn, Tårnby badminton, Islands Brygge Badminton, NBK Amager
Nærliggende lignende virksomheder
KBK KBK 4 km Dejlig sted at spille badminton. Professionelt anlæg med plads til alle mennesker. Vi...
Motivu.dk Motivu.dk 6 km Hvis du som forening står og mangler medlemmer til de hold du allerede har. Eller mås...
Anmeldelser
Jeg har spillet i 7 år i klubben som motionist. Jeg synes, det er en fantastisk klub! Banerne er fantastiske. Jeg har prøvet at spille i andre klubber, hvor banerne enten er glatte eller har en masse andre striber, man skal holde øje med, i denne klub er banerne KUN til badminton, og man står godt fast. Man kan virkelig mærke den kærlighed til klubben som mange har, og jeg har fået en masse interessante bekendtskaber i klubben :
Jeg går selv til Badminton her og der er ret hyggeligt men vi skal snart flytte et andet sted hen
Hyggelig lille klub med 4 baner. Ligger i en baggård med huse på affære fire sider. Meget speciel beliggenhed.
Super fed klub med et godt sammenhold. Central placering og gode omgivelser!
Fantastisk hal og hyggelig stemning
Det er hyggeligt bare start
Oversat af Google: Hyggelig badmintonhal bygget i 1935. Beliggende midt i beboelseslejligheder. Masser af indkøbsmuligheder i nærheden på Amagerbrogade. Original anmeldelse: Cosy badminton hall built in 1935. Situated in the midst of residential apartments. Lots of shopping options nearby on Amagerbrogade.
Oversat af Google: Fantastisk klub! Da webstedet og undervisningen er på engelsk, er det også perfekt til expats. Original anmeldelse: Great club! Given the site and lessons are in English, it is also perfect for expats.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik