facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kabyssen

Kabyssen
"Kabyssen er placeret ud mod havnen og vandkanten, så du kan nyde din frokost i skønne omgivelser.På Kabyssen kan du få smørrebrød, lune retter og vores populære frokosttilbud med 3 uspecificerede smøørebrød, ½l. grøn Tuborg og en snaps.Læs mere om Kabyssen på vores website."
Adresse: Søhesten 14 , 2635 Ishøj
Telefonnummer: 43 73 79 71
By: Ishøj
Rute: Søhesten 14
Postnummer: 2635


Åbningstider

Mandag: 12:00-16:00
Mandag: 17:00-20:00
Tirsdag: 12:00-16:00
Tirsdag: 17:00-20:00
Onsdag: 12:00-16:00
Onsdag: 17:00-20:00
Torsdag: 12:00-16:00


relaterede søgninger: Hummeren Ishøj Havn menukort, Kabyssen menukort, Hummeren Ishøj Havn dagens ret, Kabyssen dagens ret, Hummeren Ishøj åbningstider, Spisesteder Ishøj Havn, Hummeren Menu, Smørrebrød Ishøj
Nærliggende lignende virksomheder
Café Sesa Café Sesa 100 måler Den dårligste betjening jeg nogen sinde har oplevet. Vi venter halvanden time på vore...
Baresso Baresso 2 km
Anmeldelser
Fedt frokost-tilbud, hvor man får 3 stk. uspecificeret smørrebrød ikke sild, med en halv l. fadøl + 1 snaps, eller en halv l. sodavand til 90 kr. Madderne er fine, og fin "value 4 money".
Rart med lidt liv i havnen. Restauranten er nu slået sammen med pølsevognen, og deres tidligere restaurant menu er forenklet. Vi fik rødspætte som var lavet på friske fisk som smagte godt. Servicen den dag var i top. Selve inde restauranten virker det meget café artigt, efter min mening kunne det godt trænge til et frisk pust. Ude området virker fint.
En skjult perle gemt lidt væk fra alfar vej. Billige priser. Frokosttilbud hver dag: 1 glas øl eller vin, en snaps 3 stk. pænt smørrebrød for kun 100 kr. PS. Lukker 15:30! Parkering: God gratis p-plads på havneområdet.
Skøn krostemning i Ishøj havn på sådan en solbeskinnet forårssønsag. Fuldt hus til frokost inde og ude, selvfølgelig efter alle kunstens regler om afstand mm. Frokost tilbud 3 stk dejlig frisk smørrebrød med en vand/øl for under 100! Hurtig og venlig betjening, vi kommer helt sikkert igen
Hyggeligt sted hurtig betjening og fint smørrebrød bortset fra flæskestegen, der var mere kogt end stegt og derfor ikke kunne skæres ud
For 100 kr er du rigtig godt beværtet på god gammeldags dansk maner i en hyggelig maritim atmosfære. Der er rift om bordene!
Stedet der er værd at besøge Man kan når vejret er godt sidde udenfor og nyde udsigten over havnen
Det er super godt og meget billigt. Og det er hyggeligt at sidde udenfor
Simpelt, men rigtig gode burgere. God beliggenhed på havnen i Holbæk.
ELENDIG service. Vi var der på en regnvejrsdag, i maj. Besætningen vil ikke hjælpe med noget som helst. Vi kunne ingen pladser finde efter vi havde bestilt mad. Da vi spurgte restaurentchefen om vi må sidde under halvtag udenfor på deres personalebord, sagde han ja. Men fortalte det ikke til resten af personalet. Det resulterede i at vi fik skæld ud af personalet, og vi følte os bestemt ikke velkommen. Har ALDRIG oplevet så dårlig behandling af personale der skælder en ud over at man er gæst… Kunne jeg give 0 stjerner. Havde jeg gjort det.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kabyssen med offentlig transport


Søhesten, Ishøj Havn (Skovvej) 250 måler
128
Arken 420 måler
128

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik