facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Café Sesa

"Vi byder dig velkommen til vores supermoderne café, restaurant og bar på Ishøj Havn.Vi har de flotteste omgivelser og smukkeste udsigt!Du kan vælge mellem de mange lækre retter som består af friske og smagsfulde råvarer. Tiden i Café SeSa kan både tilbringes indenfor eller udenfor i smukke omgivelser. I Café SeSa er der mulighed for at holde en fest – vi har plads til selskaber/arrangementer på op til 300 gæster om sommeren. Om vinteren har vi plads til selskaber på op til 100 gæster."
Adresse: Søhesten 32 , 2635 Ishøj
Telefonnummer: 26 35 00 16
By: Ishøj
Rute: Søhesten 32
Postnummer: 2635



relaterede søgninger: Ishøj Havn restaurant Hummeren, Cafe SeSa Ishøj anmeldelse, Tyrkisk Restaurant Ishøj Havn, Spisesteder Ishøj Havn, Brunch Ishøj Havn, Ishøj sejlklub restaurant, Hummeren Ishøj Havn menukort, Søhesten 30 Ishøj
Nærliggende lignende virksomheder
Kabyssen Kabyssen 100 måler Fedt frokost-tilbud, hvor man får 3 stk. uspecificeret smørrebrød ikke sild, med en h...
Baresso Baresso 2 km
Anmeldelser
Den dårligste betjening jeg nogen sinde har oplevet. Vi venter halvanden time på vores mad. Efter 45 minutter rykker vi efter maden og der er bestillingen blevet væk. Vi bestiller 2 gange stegt flæsk, en tomahawk som skulle steges rød og en fish and chips. Sovsen til den stegte flæsk er brændt så meget på at den både skiller og er uspiselige Og tomahawken har fået 2 timer for lang tid på panden. Den er tør som en skosål. Ingen reduktion i prisen. Jeg ville heller have brugt samme beløb i en pølsevogn. 3 ud af 4 retter var mere eller mindre uspiselige Kan på ingen måde anbefales.
Omgivelserne er dejlige ved havnen Maden er også god, men servicen kunne godt løftes, da den er lidt sløv. Men jeg kommer igen og igen..
Maden var super god men synes at betjene var dårlig og der mener jeg at tjener kom ikke på noget tidspunkt og spurgte om man ønskede dessert eller kaffe... område var dårligt holdt uden for..
Stegt flæsk med persillesovs - det blev i dag til kogt flæsk med urtesovs. ØV! Halvstegt måske kogt i eget fedt flæsk og en sovs der smagte af alt andet end persille. Til gengæld fejlede dansk vandet intet
Fin betjening, menu kort er sparsomt, ville ønske at man kunne bestille forret til hovedretter. Udsigten mod nord ligger der en Vandkulturbåden Havfruen som er en vinterbaderklub
Stegt flæsk med persillesovs eller oksemørbrad med pommes, svært at vælge, men det gik, og det smagte godt.
Super fin service, jeg startede med en gin og tonic som var rigtig god og så en stjerneskud uden pesto og den var også rigtig god og så så pandekagerne også vildt lækre ud men smagte dem ikke.
Hejsa. Vi har i dag været hos jer til brunch. Fik stedet anbefalet af nogle som ofte kommer om torsdagen og spiser stegt flæsk. Maden var ok, udvalget var stort nok, men vi skulle hele tiden spørge efter noget, da det der blev sat ud, slet ikke var nok til antal af besøgene. Men det værste var hvor ulækkert det var udenfor. Vi sad ud mod vandet. Bordene var ikke vasket af, der lå alt muligt på jorden af servietter, Gl. Smør bakker, spildte ting og da vi påtalte det fik vi at vide hun ville rydde op, havde ikke nået det. Det skete ikke, og da I først åbner kl. 11, skal det jo bare være i orden. Da vi gik fik vi en regning på kr. 318, I skriver det koster kr 129 på skilt og hjemmeside. Det sagde vi, men fik besked at alt var steget. Det ved vi godt, det er bare ikke i orden at lægge 2x30 kr på, når det ikke er prisen iflg skilt og hjemmeside. Vores oplevelse var sjusk og ikke særligt godt. Syntes det er synd, for et perfekt sted for en restaurant. Men skal jo anbefales og det kommer det til at knibe med. Dette er ment som en hjælp til jer, da oplevelsen ikke var så god for os, og vi hørte andre nævne det.
Kan se der er blandede oplevelse med dette sted, mad er en smagssag og nogle retter er måske bedre end andre. Vores mad var hellere ikke perfekt men i forhold til prisen var det ok. Betjeningen den dag var mega søde tiltrods for at det på et tidspunkt styrt regner. Vi sad et heldigt sted under en stor parasol og nød det skønne udsigt i regnvejr, mens tjeneren blev våd. Deres iskaffe er virkelig god. Så hvis i vil have mad der er lavet til prisen mens i nyder den skønne udsigt så er dette sted et godt bud.
Servicemindet personale. Fik forkert mad 3 ud af 4 retter, tallerkenen så beskidt ud, stedet er lidt slidt og der er lappet med gaffatape flere steder, dørhåndtag til indgangen var forsvundet. Maden skulle have 8kg salt for at smage af noget, kød i pastaret med bruskstykker i. Det virkede som om kokken ikke er uddannet kok og ikke rigtig gider sit arbejde.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Café Sesa med offentlig transport


Søhesten, Ishøj Havn (Skovvej) 330 måler
128

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik