facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Imerco

"Velkommen til Imerco i Ishøj Bycenter!Vi er en del af Imerco, Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde med mere end 160 butikker fordelt over hele landet.Imerco blev startet af visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928 og fyldte således 90 år i 2018. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde. I 2017 overtog Imerco detailkæden Inspiration.I dag udmærker Imerco sig ved at være den førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkkenudstyr og borddækning samt et stort sortiment inden for boligindretning, el-artikler og gaver.Imerco har også en lang række brands, der ikke kan købes andre steder, blandt andet Timm Vladimir Kitchen, Cook&Baker og erik bagger a/s."
Adresse: Ishøj Nørregade 13 , 2635 Ishøj
Telefonnummer: 43 53 23 23
By: Ishøj
Rute: Ishøj Nørregade 13
Postnummer: 2635



relaterede søgninger: Imerco Kolding, Imerco åbningstider, Imerco online, Imerco medlemstilbud, Imerco Kundeservice, Imerco Esbjerg, Imerco Silkeborg, Imerco Odense
Nærliggende lignende virksomheder
Alstrøm Alstrøm 166 måler Det eneste sted der stadig sælger askebægre. Det er åbenbart blevet så politisk ukorr...
Bauhaus Bauhaus 1 km Jeg har i mange år købt mange hyldevarer i Bauhaus og har altid været tilfreds, men a...
Harald Nyborg Harald Nyborg 2 km Rigtig god butik. Masser af dejlige varer til fine priser & masser af gode tilbud...
Hansen Lellinge Hansen Lellinge 2 km "Hansen Lellinge A/S leverer løsninger til glaskonstruktioner og dørteknik fra a...
Anmeldelser
Udemærket Imerco forretning, som har alt det, som der forventes. Smilende personale, som er hurtige til at spørge om de kan hjælpe. Ville til tider ønske, at man kunne komme ind i forretningen, før de begyndte at tilbyde deres hjælp.
Super god betjening,har alt til hjemmet.
Den vare jeg ville købe kunne ikke fås på nettet, hvorfor jeg blev henvist til jeres butikker. Kørte forgæves til Ishøj, blot for at få at vide at glassene var udsolgt i stort set alle omkring liggende butikker. Virkelig dårlig oplevelse - man burde tage varen væk fra nettet. Jeg spildte en masse tid og benzin :
Dejligt sted at komme god betjening venlig
En spændende forretning . Et godt udvalg af varer , og flere gode tilbud . Et godt sted at starte med , hvis man er på rævejagt.
Behagelig og kompetent service fra personalet. Kan desværre godt mærke at butikken "lider" under de store Imerco-home butikker. Da man jævnligt går forgæves efter tilbudsvarer.
Ledte efter et krøllejern i et mærke, som - i følge Imerco's egen hjemmeside - føres i alle deres forretninger. Men lige som så mange andre steder så er det kun BabyLiss der er reelt repræsenteret med et ordentligt udvalg. Skuffende!
Stedet Vis du er til top el næst top kvalitet!
Udemærket sortiment og god betjening men for dyre
Jeg har handlet i Imerco og det er en dejlig butik mange gange 20% I hele butikken
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik