facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bauhaus

Bauhaus
"BAUHAUS Ishøj tilbyder et bredt varesortiment inden for værktøj, malervarer, belysning/el-artikler, isenkram, VVS, fliser, opbevaringsløsninger, plæneklipper, gulvbelægning, træ- og bygningsartikler, samt et stort udvalg af inde- og udendørs planter, grill og haveartikler.Alle BAUHAUS varehuse er indrettet, så de er overskuelige for kunden. Vores produkter er alle placeret i venlige lyse omgivelser, hvor man via vores indretningssystem kan blive ført direkte til den specialafdeling, man ønsker."
Adresse: Industridalen 7-9 , 2635 Ishøj
Telefonnummer: 43 56 62 00
By: Ishøj
Rute: Industridalen 7-9
Postnummer: 2635


Åbningstider

Mandag: 09:00-20:00
Tirsdag: 09:00-20:00
Onsdag: 09:00-20:00
Torsdag: 09:00-20:00
Fredag: 09:00-20:00
Lørdag: 09:00-18:00
Søndag: 09:00-18:00


relaterede søgninger: BAUHAUS Ishøj job, BAUHAUS kundeservice, BAUHAUS Roskilde, BAUHAUS Glostrup, Jem og fix Ishøj, Smørrebrød Ishøj, BAUHAUS København, Helles Smørrebrød Ishøj
Nærliggende lignende virksomheder
Harald Nyborg Harald Nyborg 502 måler Rigtig god butik. Masser af dejlige varer til fine priser & masser af gode tilbud...
Hansen Lellinge Hansen Lellinge 1 km "Hansen Lellinge A/S leverer løsninger til glaskonstruktioner og dørteknik fra a...
Imerco Imerco 1 km Udemærket Imerco forretning, som har alt det, som der forventes. Smilende personale, ...
Alstrøm Alstrøm 1 km Det eneste sted der stadig sælger askebægre. Det er åbenbart blevet så politisk ukorr...
Anmeldelser
Jeg har i mange år købt mange hyldevarer i Bauhaus og har altid været tilfreds, men aldrig bestilt en bestillingsvare her. Den 8 nov henvendte jeg mig i kundeservice i tømmerafdelingen for at bestille en stanglås til en Rationel Terrassedør. Jeg aflæste lagernummeret på den gamle stanglås for at gøre bestillingen nemmere. Jeg fik at vide, at Bauhaus ville kontakte Rationel for at indhente pris og leveringstider, og at jeg ville få oplysningerne via mail eller pr tlf. Jeg hørte aldrig noget. Jeg henvendte mig personlig i kundeservice den 10,14 og 16 nov og fik ikke noget svar. Jeg afbrød derfor bestillingen den 16 nov, da henvendelserne ikke førte til noget som helst. Jeg ved ikke , om der er tale om inkompetence eller man bare ikke gider bøvlet med bestillingsvarer. Det er fair nok ikke at tage sig af bestillingsvarer, men så bør man sige det til kunden. Rationel anbefalede Johannes Fog i Lyngby, men jeg spurgte om Bauhaus kunne bruges, da jeg bor tættere på en Bauhaus, hvilket Rationel bekræftede. Det skulle jeg ikke have gjort, jeg skulle have holdt mig til Johannes Fog. Med venlig hilsen Hans Yde.
Dårlig kundeservice. Julegave til svigersøn der skulle hentes i Ishøj, men holde jul i Jylland i flere dage, måtte ikke stå julen over, nej, nej, den skulle hentes inden 48 timer. Da jeg så må bestille efter jul igen, bøvl er varen steget 8%. Det må jeg betale. Det kan da kun give utilfredshed. Utilfreds på både pris og service.
Dårlig,…da vi kommer hjem konstaterer vi efterfølgende at en af kasserne er voldsomt defekt. Manglende kontrol af de vare der går ud. Og selvfølgelig også ærgerligt at man selv tror på der udleveres vare der er tjekket og ok. Men sådan er det jo også.
Jeg bad om hjælp til at få læsset varen i trælasten efter køb. Fik besked om at det ikke var tungt så det måtte jeg selv. Heldigvis kom en anden hjælpsom medarbejder og hjalp.
tilgængeligheden ved udleveringen er .... der står tre medarbejder og taler privat, og det er først da jeg spørger om de har tid til at hjælpe mig, de stopper deres private samtale
Ganske godt. Købte det samme produkt i to forskellige bauhaus. Begge steder havde de ikke det antal der stod på hjemmesiden. Lidt ærgerligt. Men blev orienteret om det inden afhentning.
Fin service fra medarbejderen i Click og Collect, der straks hentede en kundevogn til pakken, som vi skulle hente.
Det tog ekspedienten lidt lang tid at finde pakken, ellers ingen bemærkninger.
Det var faktisk ganske fantastisk. Flink fyr i receptionen og hjælpsom lagermand der reagerede hurtigt på kaldet fra receptionen.
Kæmpe stor butik med masser af lys og luft i mellem reolerne, der er plads til mere end 1 af hver vare :- Desværre svinger betjeningen meget fra afdeling til afdeling. Vi var i VVS/BAD miljø afdelingen og fik verdensmester i god service og betjening, en frisk ung mand som både kunne citater fra "Ridderne om den rundebord", "Star Wars" og fik hentet varen i løbet af et øjeblik på lageret. Så var vi i El-afdelingen og her kunne man slet ille få tempo i den anden unge mand der stod, hans hænder hang ned langs siden og vi fik besked på af varen var rundt om hjørnet. Således kunne han nemlig forsætte med at hænge. Desværre var lampen udsolgt. Op ved kassen da vi skulle betale var medarbejderne nærmest faldet i søvn :- Det så i hvert fald sjovt ud måde han lå/hang i stolen. Men vågnende selvfølgelig da vi skulle betale.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Bauhaus med offentlig transport


Industribuen (Ishøj Stationsvej) 250 måler
127
400
400S
Industridalen (Industribuen) 280 måler
127
400
400S
Industribuen (Ishøj Stationsvej) 330 måler
127
Industrigrenen (Industribuen) 440 måler
127
400
Centerstien (Ishøj Parkvej) 490 måler
127

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik